כללי ושוב..בעי' באינד'

• הוסף לסימניות
יש לי אינד' cs3 וכשאני מקלידה טקסט הוא עושה לי בעיות צרפתי דוג' מקווה שתמצאו פיתרון.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 30 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
כשהתוכנה פתוחה ואין קובץ פתוח ברקע, אז ההגדרות נכנסות ל'ברירת מחדל'. במצב כזה - תוכנה פתוחה ושום קובץ לא פתוח - יש להגדיר את כיוון הטקסט מימין לשמאל שפה עברית וכו'.

• הוסף לסימניות
האם זה קורה בכל פונט?

• הוסף לסימניות
איך כתבת שם כן בצורה הנכונה? שינית משהו ידנית?
הרי אני רואה שאת הגופן אמדאוס, חלק כן נכון וחלק לא.

• הוסף לסימניות
פיתרון עקיף

אני מצרפת כאן קובץ של תוכנה שנקראת הפוך על הפוך.

צפה בקובץ המצורף 3621

התוכנה הזו היא תוכנה שהופכת:
1. אם רצית להקליד משהו בעברית אבל זה כתב באנגלית - מקש אחד וזה בעברית.
2. אם תוכנה מסוימת כותבת הפוך (כמו במקרה הנ"ל) - מקש אחד וזה מתהפך.

כדי להתקין אותה צריך לשים את התיקיה ב-PROGRAM FILES, להיכנס אליה וללחוץ פעמיים על הסמל "הפוך על הפוך". התוכנה מבקשת להזין הגדרות (הכי נוח: מקש אמצעי בעכבר ו-F10 - הפיכת אנגלית לעברית ולהיפך ו-F6 - הפיכת טקסט הפוך). אפשר לשנות את ההגדרות גם אחרי ההתקנה הראשונה.

התוכנה עובדת בוורד, בכל תוכנות הגרפיקה, באינטרנט ובכל מה שעושים במחשב.

מקווה שזה יעזור.

קבצים מצורפים

• 83769.zip
    KB 194.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אני אנסה תודה עדן.

ונתנו אני פשוט רשמתי הכל הפוך.כדי שתבינו על מה אני מדברת.

• הוסף לסימניות
מענין לענין באותו ענין. איך אפשר לעקם טקסט ביאנדזיין (אם יש אפשרות כזאת)?
לא באלכסון אלא כמו צורת קשת או צורות אחרות?

• הוסף לסימניות
מעיינות אם אפשר, תעלה לנו את הקובץ הזה לכאן, כי אני רוצה לבדוק במחשב שלי מה הבעיה בדיוק.

• הוסף לסימניות
או הנה

ב"ה

קבצים מצורפים

• 83769.zip
    KB 419.5 · צפיות: 79
  • הוסף לסימניות
ניסיתי לשנות ל30 גופנים שונים, ואצלי הכל היה בסדר.

• הוסף לסימניות
אולי, תנסה לעשות סגנון תו ולשנות בMiddle east / Character direction / Right to left
(העצה של בלה בלה. ושוב תודה!)

• הוסף לסימניות
או יותר קל:
CTRL+T
ושם לחיצה על החץ למעלה בצד ימין:
Character direction / Right to left

• הוסף לסימניות
גרף, רק עכשיו אני שם לב שכתבת את זה כבר בהתחלה. (כנראה שהשחלתי חוט עם האסימון, ולקח זמן עד שזה נפל)

• הוסף לסימניות
מעיינות, את בטוחה שהתוכנה תומכת עברית? לי זה קרה עם אינדיזיין CS2, אז חזרתי לעבוד עם CS1.

הבעיה היתה שזה לא היה ME

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה:
יש לנו את הפוך על הפוך לצרכי פלאש,
וקבענו שבלחצן האמצעי של העכבר יתהפך סדר המילים, אבל על המקלדת שלי כל ה"f"ים לא מתפקדים, ... לא קשור לגרפיקה אבל איך מתפעלים את כל השורה העליונה הזו??

• הוסף לסימניות
כנראה זה מקלדת מולטימדיה (של מייקרוספט) יש כפתור שמצויר עליו F מעל המספרים שבצד ימין, לחץ עליו, אמור להידלק נורה למעלה, ואז יעבוד מצוין.

רק אל תשכח לכבות בחזרה בשביל מה שמשמש בלי ה'אפים'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה