ושוב בענין תמחור... אני קצת בהלם

• הוסף לסימניות
בעצם אפשר לומר ממש בהלם!!!!!!!!
התבקשתי לצייר למישהו ספר תורה בסגנון ווקסברגר.
אחרי שסיימתי, חשבתי לעצמי שבעצם אמור להיות להם יותר משתלם לקנות מאילו שמוכרים אלמנטים שונים, ששם זה אמור להיות יותר זול.
ובכן, הצצתי לאתר של פונטייפ, ומה אני מגלה? שספר תורה בגודל a5 עולה 250 ש"ח!!!!!
אני מתבישת לכתוב כמה רציתי לבקש מהם...( פחות ממאה ש"ח)
תגידו מי כאן הנורמלי ומי לא הנורמלי???????
למה אלמנט כזה, שמניסיון לוקח מקסימום שעה לצייר אותו, והוא נמכר להמון אנשים, עולה כ"כ יקר????????
אני מצרפת את ספרי התורה שלי, ואת של פונטייפ:
צפה בקובץ המצורף 179664

צפה בקובץ המצורף 179667

צפה בקובץ המצורף 179668

• הוסף לסימניות
וסליחה מפונטייפ שנטפלתי דווקא אליהם,
אני מתכוונת לכל אילו שמוכרים אלמנטים,
האם אכן המחיר הזה מוצדק?

• הוסף לסימניות
זה המחיר מחירון...
בד"כ יש להם עסקאות שבהם המחיר הרבה הרבה יותר זול.

• הוסף לסימניות
זה כמו שהם כותבים שמחיר פונט בודד עולה 250 שח
ניתן לבחור אלמנטים במקום פונטים למי שקונה חבילה ותכלס זה הרבה יותר זול.

• הוסף לסימניות
לא כל אחד יודע לעצב / מכיר מעצב שיכול לעצב לו אלמנט כזה או אחר,
האלמנטים של פונטייפ ודומיהם מיועדים בייחוד לקהל היעד הזה שרחוק מתחום העיצוב.
ותאמיני לי... הם מרוויחים טוב.

זה כמו שצלם מקצועי ישאל על שאטרסטוק: "למה תמונה של בננה על שולחן עולה 100 ש"ח כשאני יכול לצלם את זה בבית?!"

• הוסף לסימניות
אגב אם השימוש שלו הוא מסחרי אז התמחור הוא שונה לגמרי!

• הוסף לסימניות
המחיר לאלמנט אחד יקר מאוד בכוונה כדי שתעדיף לקנות חבילה גדולה יותר

זה נראה לי מחיר מופרז מאוד אישית אני ממש לא לוקח מחיר כזה על פריט אחד בעיקר במכירה כזו כמו פונטייפ שאפשר למכור לעוד ועוד אנשים את אותו הציור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Haim6130;1151437:
לא כל אחד יודע לעצב / מכיר מעצב שיכול לעצב לו אלמנט כזה או אחר,
האלמנטים של פונטייפ ודומיהם מיועדים בייחוד לקהל היעד הזה שרחוק מתחום העיצוב.
ותאמיני לי... הם מרוויחים טוב.

זה כמו שצלם מקצועי ישאל על שאטרסטוק: "למה תמונה של בננה על שולחן עולה 100 ש"ח כשאני יכול לצלם את זה בבית?!"

יש הבדל ... בשביל ציור אתה פונה לצייר והוא עושה לך מה שאתה רוצה אבל לצילום לא שייך להתקשר לצלם ולבקש ממנו ״צלם לי בננה״

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;1151509:
יש הבדל ... בשביל ציור אתה פונה לצייר והוא עושה לך מה שאתה רוצה אבל לצילום לא שייך להתקשר לצלם ולבקש ממנו ״צלם לי בננה״

מה שונה מאגר אלמנטים ממאגר תמונות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה