באיזה פונט מדובר?
חישוקים מעטפת פרסום לעסקים משפיעים מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פמ"ג DIP עיצוב גרפי פרסום וקופי D I G I T A L 28/10/20 הוסף לסימניות #1 באיזה פונט מדובר?
חיים רכניטצר משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים עריכה תורנית 28/10/20 הוסף לסימניות #2 RmzGaled וראה עוד כאן: כללי - מישהו יודע להגיד לי איזה גופן זה? ואיפה ניתן לרכוש אותו? תודה www.prog.co.il
RmzGaled וראה עוד כאן: כללי - מישהו יודע להגיד לי איזה גופן זה? ואיפה ניתן לרכוש אותו? תודה www.prog.co.il
חישוקים מעטפת פרסום לעסקים משפיעים מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פמ"ג DIP עיצוב גרפי פרסום וקופי D I G I T A L 28/10/20 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י חיים רכניטצר: RmzGaled וראה עוד כאן: כללי - מישהו יודע להגיד לי איזה גופן זה? ואיפה ניתן לרכוש אותו? תודה www.prog.co.il לחצ/י כדי להרחיב... תודה רבה על התגובה! ניסיתי להוריד את הפונט בשביל לבדוק שאכן האתר מאפשר, והוא באמת יורד ומותקן בקלות... ממש מוזר. מה עושים? איך מגיעים ליוצר הפונט?
נכתב ע"י חיים רכניטצר: RmzGaled וראה עוד כאן: כללי - מישהו יודע להגיד לי איזה גופן זה? ואיפה ניתן לרכוש אותו? תודה www.prog.co.il לחצ/י כדי להרחיב... תודה רבה על התגובה! ניסיתי להוריד את הפונט בשביל לבדוק שאכן האתר מאפשר, והוא באמת יורד ומותקן בקלות... ממש מוזר. מה עושים? איך מגיעים ליוצר הפונט?