ושוב התלבטות לגבי עגלה... בוגבי בי 3 עם שק שינה או יויו עם אמבטיה?

• הוסף לסימניות
אודה לכם מאוד אם תוכלי לייעץ לי מנסיונך - או קרוביך
יש לי בי 3, בלי אמבטיה, לא מתאימה לתינוק שנולד
השאלה, האם כדאי לקנות אמבטיה או שק שינה
או למכור את הבי וללכת על יויו עם אמבטיה

מה שחשוב לי זה מבחינת הנוחות לתינוק ולאמא, הכובד, והמחיר

אולי גם תדעו להגיד לי מה העלות היום של יויו כולל הכל

רב תודות

• הוסף לסימניות
היויו עם אמבטיה עולה יותר מלקנות אמבטיה לבי 3 שלך !
עם הבוגבו שלך במצב טוב , חבל להחליף ליויו שהרבה פחות נוחה לתינוק ... במיוחד שנולד ..
היויו מתאימה רק לתינוקות יותר גדולים - הייתי אומרת אפילו מגיל 9-10 חודשים ולא לפני
היא מאוד קלה ואם הילד לא מספיק כבד - היא לא הכי יציבה שבעולם ..
ממליצה בחום בוגבו בי לתינוק שנולד עם אמבטיה ולא שק שינה - את יכולה למצוא באתר יד שנייה ב- 800 ש"ח או אפילו בהשכרה של 100 ש"ח לחודש
יש מישו באותו אתר שפרסם השכרת האמבטיה
בהצלחה ומזל טוב !

• הוסף לסימניות
לדעתי עם היויו יש מספר חודשים שהיא ממש לא מתאימה.
הטיולון שלה מאושר לשימוש מגיל חצי שנה (כמו רוב הטיולונים)
והאמבטיה ממש לא נראית מתאימה עד גיל חצי שנה, ולו רק מבחינת הגודל.
יש פער של חודשיים לפחות שבהם התינוק לא מתאים לאמבטיה ולא לטיולון.

הבוגבו בי מעולה גם בלי אמבטיה לתינוק בן יומו.
לגיסתי יש אותה עם מזרון של בוגבו שמקטין את השטח וזה נראה ממש נוח לתינוק.
החיסרון שצריך לקשור אותו - זה לא מתאים לשכיבה ממושכת בעגלה,
אבל בשביל יציאות זה מספיק לדעתי.

• הוסף לסימניות
ברור שהבי
לי היה את הבי ל2 ילדים מגיל 0 .........
בלי אמבטיה
אלא עם שק שינה והיה ממש לכתחילה!
לשלישית יש לי את היויו גם מגיל 0 הרבה פחות נוח ופחות יציב
אל תמכרי את הבי עד שהוא מת ;)
אין עליו!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקנות את הבי 3
מישהי מוכנה לבדוק בשבילי באתר של יד 2 וליצור איתי קשר?(חסום לי)

• הוסף לסימניות
אחרי התלבטויות רבות קניתי יויו+ החלק של השכיבה. אני מרוצה במיוחד!!! כיף לטייל, גם כיף לתינוקת. כיון שהעגלה לא עמוקה מדי, היא רואה מהצד את הנופים החולפים- מכוניות, חשמלים וכו' ומרוצה עד הגג (תינוקת בכיינית בת חודשיים וחצי, שנרגעת בעגלה וברחוב לא בוכה בכלל).
כרגע- לא צפוף לה, ולא נראה שיהיה צפוף בקרוב. אח"כ- נעבור לטיולון של יויו.
לגבי ה-B אין לי נסיון.

• הוסף לסימניות
יש לי את היויו ואני חושבת שהיא לא מתאימה מגיל אפס.
אין לה את היציבות של עגלה, היא ממש טיולון.

• הוסף לסימניות
יש לי את היויו, בתור טיולון זה מקסים. אבל מגיל אפס נראה לי מידי על הכביש

• הוסף לסימניות
אם חשוב לך יותר הנוחות של האמא, קחי את היויו+
אם חשוב לך יותר הנוחות של התינוק, תלכי על הבי.

עלות יויו+ כולל ערכת ניו בורן היא באזור 2800 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה לקנות את בוגבו בי, מישהי יודעת איפה הכי זול בירושלים, וכן עד כמה היא פרקטית לקיפול לרכב?

• הוסף לסימניות
לדעתי- הייתרון היחיד של היויו לאומת הבוגבו בי- במקרה שלך- הוא המשקל.
לא נוח לתינוק (יש לי את היויו, ואני ממש לא מצליחה לחשוב איך מכניסים לעגלה הזו איזשהו רך הנולד שבקושי הגיע לעולם... זה ממש נמוכצ'יק ולא יציב לתינוק קטן כ"כ.)
לא נוח יותר לאמא מה-B.
המחיר: 900 ש"ח לאמבטיה ל-B. לעומת 2900 ש"ח ליויו כולל הכל. (מקווה שדייקתי במחירים)

לא'ידעת... היויו נראה לגמרי עגלה לבובה עם השכיבה. זה לא נראה משהו... לדעתי- בכל אופן.

הרבה נחת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה