- הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;1565165:צריך להחליט כשזה צבוע.
נכתב ע"י YochiS;1565189:הציור מקסים!
לי קצת מפריעים כל הקוים הקטנטנים שאמורים להמחיש את התנועתיות / אור / טיפות.
מעבר לזה הוא אכן עמוס אבל מרתק.
נכתב ע"י רפי רפי;1566086:יפה מאוד.
באיזו תוכנה את עובדת?
נכתב ע"י levy;1566061:הלקוחה אהבה מאוד, ולכן התחלתי לצבוע.
אני לא כ"כ סגורה על סגנון הצביעה.
מה דעתכם על צביעה מהסוג הזה?
צפה בקובץ המצורף 232477
נכתב ע"י YochiS;1566142:יש משהו שקצת מפריע לי בחלק ציורים. אנסה להסביר את עצמי.
אם זה נראה לכם הערה לא לעניין אז פשוט אל תתיחסו כי אני ממש לא ציירת...
אני מצפה שהקוים התוחמים יהיו באותו עובי בכל הציור. מה שאני רואה לפעמים, זה קוים דקים בפריטים הקטנים (כמו בכד בציור האחרון) וקוים עבים יותר בחפצים הגדולים (כמו בוילון שלמעלה).
לי זה עושה רושם כאילו ציירו את הכל באותו גודל ובאותו עובי של קו ואז חלק ציורים הקטינו וחלק הגדילו ובהתאם לזה השתנה גם עובי הקו.
ככה זה אמור להיות?
נכתב ע"י levy;1566061:הלקוחה אהבה מאוד, ולכן התחלתי לצבוע.
אני לא כ"כ סגורה על סגנון הצביעה.
מה דעתכם על צביעה מהסוג הזה?
צפה בקובץ המצורף 232477
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים