ושוב- חנוכה - והפעם...

• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;1565165:
צריך להחליט כשזה צבוע.

אני שואלת דווקא לפני צביעה.
אחרי הצביעה הרבה יותר קשה לשנות.

• הוסף לסימניות
האיור לדעתי ממש מוצלח ומתוק, אבל אכן טיפה צפוף...

• הוסף לסימניות
אפשר אפילו בקווים כלליים לא צביעה מושקעת.
פשוט השחור- לבן מטעה. מנסיון.

• הוסף לסימניות
הציור מקסים!
לי קצת מפריעים כל הקוים הקטנטנים שאמורים להמחיש את התנועתיות / אור / טיפות.
מעבר לזה הוא אכן עמוס אבל מרתק.

• הוסף לסימניות
בשחור לבן תמיד הציור נראה יותר מקושקש.
תלוי גם כמה חלקים הפאזל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YochiS;1565189:
הציור מקסים!
לי קצת מפריעים כל הקוים הקטנטנים שאמורים להמחיש את התנועתיות / אור / טיפות.
מעבר לזה הוא אכן עמוס אבל מרתק.

יש בזה משהו.
את הקוים האלו אפשר ליצור עם צבע בלי קו שחור וזה פחות מבולגן.

חוצמיזה, אני חושבת שמה שעמוס לציורים רגילים - משתנה כשמדובר בפאזל.
אני זוכרת שבתור ילדה אהבתי דווקא את הפאזלים עם הרבה פרטים. שזה גם מטעה (רגע, הסביבון הזה שייך לקבוצה שבצד ימין למעלה? או בכלל על הרצפה?)
וגם אחרי שמסיימים את הפאזל מענין להתבונן בו ולראות בעצם "מה מצויר פה"
הציור נורא חמוד!
אני חושבת שהצבע יכול להשליט סדר ולא צרך להוריד כלום.

• הוסף לסימניות
הלקוחה אהבה מאוד, ולכן התחלתי לצבוע.
אני לא כ"כ סגורה על סגנון הצביעה.
מה דעתכם על צביעה מהסוג הזה?
צפה בקובץ המצורף 232477

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
באיזו תוכנה את עובדת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;1566061:
צפה בקובץ המצורף 232477

מקסים ממש.
רק שימי לב שהצל של הצהוב של הקנקן נוטה לשחור ונראה מלוכלך,
תחליפי את הגוון הזה לצהוב אדמדם וזה יהיה מושלם.
כמו שעשית בגוונים הכהים של הווילונות, לא בחרת וורוד שחרחר, בחרת וורוד כהה, אבל עם צבע. וגם כמו הצבע של הקו החיצוני שבחרת לחבלים הצהובים שקושרים את הווילונות, בחרת מן אדמדם כזה קצת כהה. זה יפה ונעים בעין, תעשי את זה גם בקנקן.
(ראי את הפוסט שלי על מחשבות בהצללה)

• הוסף לסימניות
יש משהו שקצת מפריע לי בחלק ציורים. אנסה להסביר את עצמי.
אם זה נראה לכם הערה לא לעניין אז פשוט אל תתיחסו כי אני ממש לא ציירת...
אני מצפה שהקוים התוחמים יהיו באותו עובי בכל הציור. מה שאני רואה לפעמים, זה קוים דקים בפריטים הקטנים (כמו בכד בציור האחרון) וקוים עבים יותר בחפצים הגדולים (כמו בוילון שלמעלה).
לי זה עושה רושם כאילו ציירו את הכל באותו גודל ובאותו עובי של קו ואז חלק ציורים הקטינו וחלק הגדילו ובהתאם לזה השתנה גם עובי הקו.
ככה זה אמור להיות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YochiS;1566142:
יש משהו שקצת מפריע לי בחלק ציורים. אנסה להסביר את עצמי.
אם זה נראה לכם הערה לא לעניין אז פשוט אל תתיחסו כי אני ממש לא ציירת...
אני מצפה שהקוים התוחמים יהיו באותו עובי בכל הציור. מה שאני רואה לפעמים, זה קוים דקים בפריטים הקטנים (כמו בכד בציור האחרון) וקוים עבים יותר בחפצים הגדולים (כמו בוילון שלמעלה).
לי זה עושה רושם כאילו ציירו את הכל באותו גודל ובאותו עובי של קו ואז חלק ציורים הקטינו וחלק הגדילו ובהתאם לזה השתנה גם עובי הקו.
ככה זה אמור להיות?

תודה על ההערה.
האמת היא שאת כל האיור איירתי באותו עובי קו,
רק את הוילון בעבה יותר, אבל אין לי בעיה לדקק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;1566061:
צפה בקובץ המצורף 232477

אני הייתי מוסיף עוד משהו,
זה רק מחשבה, אבל כדאי לשקול את זה בפאזל שכזה,
לא להשתמש בכל פעם בגוון חדש.
הכוונה, למשל הצהוב של הירח? והקנקן? והזהבים של הווילון?
בהכל להשתמש באותו צבע בדיוק.
זה יתן הרגשה יותר הרמונית במראה הכללי (כי קשה מאוד לאזן הרבה סוגים של צבעים)
וגם יתן במראה הכללי הרגשה יותר מסודרת בעין, ויותר גרפית כזאת. (לעיל באשכול הזה שאלת אם זה מדי מבולגן, זה יכול לעזור לזה)
ככה נראה לי.
וכמובן לא רק בצהוב, אלא לנסות "לצמצם", ולהשתמש בכל פעם שצריך איזה צבע, לבדוק אם כבר השתמשתי בצבע כזה, ואם כן, אז לדגום את זה שכבר השתמשתי בו.
ואפילו אם חייבים למשל כחול אחר, אז להשתדל שיהיה מאותו המשפחה. זאת אומרת, למשל, לא להזיז את ה- HUE, רק לדגום את הכחול הקיים ולהבהיר אותו, או להכהות.

זהו! כמה מחשבות אפשר לכתוב, זה הכל מרוב לחץ שיש לי משהו לגמור היום ואין לי מושג איך לעשות את זה אז אני בורח לפה.
הצילו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה