ושוב... ליצרתיים

• הוסף לסימניות
אני צריכה להמחיש בסרטון ילדים את הסיפור של דמא בן נתינא.
(עם המפתח שהיה מתחת לכרית של אביו)
יש למישהו רעיון באיזו דרך אפשר לעשות זאת?
בפס קול יש קריינית שמקריינת את הסיפור, בסרט רואים ילדה שמספרת לאחיה הקטנים את הסיפור מתוך הספר (אין תמונות בספר - זה רק ב"כאילו")
יש גם צילומי תקריב על דפי הספר, ניסיתי להכניס תמנוות שמתאימות לסיפור לתוך הספר, אבל זה יצא די משעמם, כי אין לי את הדמויות של הסיפור.
אני רוצה לעשות מזה משהו באמת יפה, ואין לי בעיה להשקיע.
אז קדימה.... מה יש לכם לומר......?

• הוסף לסימניות
תבקשי מצייר או תשיג דמויות מצוירות / ממודלות / ועוד כיד הדמיון. ותעבדי איתם.
ערכתי פעם משהו מדהים על בסיס של סיפור מהגמרא (למבוגרים)
תפני באישי עם כתובת מייל.

• הוסף לסימניות
וואי, איך שכחתי מזה. יש לי אפילו דמויות מתאימות מפוסלות.
ואגב, אפשר לעשות עם זה דברים מהממים- אני מסריטה את הבובות על מסך ירוק,
מזיזה אותם לכל הכיוונים לפי מה שמתאים. ואחר כך מחליפה לרקעים מתאימים .זה יוצא מאד יפה.

אבל בכל זאת, בגלל שאני עושה את זה הרבה, אשמח לשמוע רעיונות חדשים.

• הוסף לסימניות
תבקשי מצייר או תשיג דמויות מצוירות / ממודלות / ועוד כיד הדמיון. ותעבדי איתם.
ערכתי פעם משהו מדהים על בסיס של סיפור מהגמרא (למבוגרים)
תפני באישי עם כתובת מייל.

• הוסף לסימניות
השאלה היא מאיפה משיגים כאלו דמויות. (אין לי אפשרות לשלם לצייר)

• הוסף לסימניות
הרבה ציירים מתחילים / מתלמדים ישמחו לתשלום אפילו נמוך יחסית (לא אמרתי בחינם) צרי קשר עם פרוג או כל בית ספר אחר שיעבירו לך בשמחה שם של מישהי מתחילה או בוגרת שלהם שממדלת בזיבראש / מציירת / או כל דמיון שעולה על דעתך. או שתכתבי בפורומים השכנים.
לפעמים יש מתחילות שלוקחות זול ויוצרות דברים מדהימים!!!

• הוסף לסימניות
הרבה ציירים מתחילים / מתלמדים ישמחו לתשלום אפילו נמוך יחסית (לא אמרתי בחינם) צרי קשר עם פרוג או כל בית ספר אחר שיעבירו לך בשמחה שם של מישהי מתחילה או בוגרת שלהם שממדלת בזיבראש / מציירת / או כל דמיון שעולה על דעתך. או שתכתבי בפורומים השכנים.
לפעמים יש מתחילות שלוקחות זול ויוצרות דברים מדהימים!!!

• הוסף לסימניות
אולי תיקחי ילדים קטנים מתוקים תלבישי אותם בבגדים של פעם ותסריטי אותם זה יכול להיות נורא יפה , נדרש הרבה השקעה בשביל שיצא מוצלח. (אבל כתבת שאין לך בעיה להשקיע.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה