כללי ושוב לכריכה - הפעם זה קשה

• הוסף לסימניות
באילוצים רבים הצלחתי איך שהו להכניס מלל כה רב, שלש תמונות ועוד לכריכה לספר בגודל 11.5X17.5
הבעיה שהתוצאה לא מוצאת חן בעיני
מה עושים???
זה צריך להיות גמור כבר, וקשה לי לשלוח לכריכיה דבר שאין לבי שלם איתו
בעיקר הבעיה שלי עם המלל שעל התמונה.
א. איך נראית לכם הכריכה?
ב. מה עושים עם הטקסט שאין איפה להניח אותו?
ג. מה אתם עושים במצב שאתם לא שלמים לגמרי עם עבודתכם בעקבות מלל רב, אין באפשרותכם להוריד פסיק אחד, עליכם להדביק את כל התמונות, וכבר להגיש כריכה.... מגישים כך?

צפה בקובץ המצורף 62384

קבצים מצורפים

• כריכה יצחק.jpg
    KB 96.6 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אתה סתם מתבכיין, אין פה כל כך הרבה טקסט.
צריך רק לדעת איך לארגן אותו כמו שצריך.
כרגע שלח את זה לכריכיה ותספר ללקוח כמה שזה יפיפה ולמעשה מסגרת את זה בזהב מונח על הדסק, וזה הרקע במחשב וגם שלחת את זה לתחרות העיצוב בשבדיה.
רק להבא, כמה עייצעס להקל על המראה העמוס -
תשתמש בפונט פחות כבד ויותר זורם
תוותר על המסגרות לתמונות
את הטקסט שעל התמונה של הר' כדורי תוציא החוצה
תנסה לשחק עם הטקסט בכיוונים (ה'סגולות נפלאות' ביישור לימין, 'בכל בית' ביישור לשמאל)
אה, ותעשה לי טובה אישית, תוריד את ההבלטה מהכותרת, או שתעשה אותה כמו שצריך

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני דווקא כן אהבתי את העיצוב כמות שהוא!

• הוסף לסימניות
זה יפה, אך הטקסט על התמונה ממש נבלע, לא רואים אותו.

• הוסף לסימניות
כך תוכל להסתדר עם ריבוי המלל והטקטס בתמונה.

קבצים מצורפים

• Graphic2.jpg
    KB 102.3 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה לכם.
cmyk - תודה על העזרה. רק הבעיה המאוד גדולה שמימדי הספר שונו כאן והדף ארוך יותר בצורה זו אכן יש אפשרות יותר להכניס גם את הכיתוב שמתחת לתמונה אבל כשניסיתי לעשות את הרעיון שלך על גודל הדף שלי לא היה שייך כלל להכניס זאת

• הוסף לסימניות
עיצבתי את זה לפי הגודל שכתבת בהודעה הראשונה. ולדעתי זה מצוין מכל הבחינות.
תסביר במה אתה מתקשה - -

• הוסף לסימניות
בהחלט עזר לי איך שסדרת את המלל אבל כשהדפסתי הכתב נהיה מאוד קטן וכמעט צריך זכוכית מגדלת בעיקר כדי לקרא את הכתוב מתחת לתמונה. כשהגדלתי את הכתב זה נראה בלגן וכתוב אחד נכנס לתחומו של השני

• הוסף לסימניות
הכתב בתוך התמונה עוד יותר לא קריא.
אתה יכול לתת מרווחים תקינים. [לא עיצבתי את זה כקובץ סופי לדפוס - -]

• הוסף לסימניות
נתת לי כיוון טוב אני אנסה לשחק עם המלל שיהיה קריא יותר.
ידעתי שהכתוב בתמונה לא קריא ובגלל זה העלתי את הכריכה לפה

לגבי הצבע של המלל המרכזי נראה לך שלבן טוב יותר מגוון הזהב?

• הוסף לסימניות
נתת לי כיוון טוב אני אנסה לשחק עם המלל שיהיה קריא יותר.
ידעתי שהכתוב בתמונה לא קריא ובגלל זה העלתי את הכריכה לפה

לגבי הצבע של המלל המרכזי נראה לך שלבן טוב יותר מגוון הזהב?

• הוסף לסימניות
לדעתי, הלבן מתקבל יותר טוב. [וגם ששם הספר בזהב]

• הוסף לסימניות
יופי, סדרתי ועכשיו זה נראה לי הרבה יותר טוב
לקחתי את הרעיון שלך בקשר לכתוב מתחת לתמונה. תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה