ושוב.למכירה מכנסיים מנקסט מידה 10

• הוסף לסימניות
מכנסיים מהממות צבע אפור וצבע כחול
מידה 10 לגיל 10

56 ש"ח כל אחד

• הוסף לסימניות
יש לי את 2 הזוגות האלו.
מומלץ! מומלץ! מומלץ!
קניתי לפסח ורק השבוע קיבלו חור ראשון! (מה שקורה בדרך כלל אחרי שבוע)
הבד מקסים! נישארות כמו חדשות!
לא דוהה!!!

ותגידי איך את מעתיקה את התמונות מהאתר?

• הוסף לסימניות
יש את הדגם הזה לגיל 3 ו-4 באתר כי אני לא רואה???

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1108305:
יש לי את 2 הזוגות האלו.
מומלץ! מומלץ! מומלץ!
קניתי לפסח ורק השבוע קיבלו חור ראשון! (מה שקורה בדרך כלל אחרי שבוע)
הבד מקסים! נישארות כמו חדשות!
לא דוהה!!!

ותגידי איך את מעתיקה את התמונות מהאתר?

עכשיו צילמתי את התמונות אבל לפעמים כשאין לי כח לצלם אני עושה צילום מסך ומעתיקה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
את יכולה לשלוח את הקישור למכנסיים האלה, אני צריכה מידה 8-9, ויש שם הרבה גזרות ולכן פחדתי להזמין, אם הגיזרה הזאת מומלצת אשמח להזמין.
תודה

• הוסף לסימניות
אין לי כרגע זמן לחפש אותם שם כי זה לא נראה לי שזה נמצא שם זה כבר נקנה לפני חודש+אולי אפילו חודשיים

מה שכן זה אני יכולה לעשות לכם סדר בראש על סוגי המכנסיים שם
1. יש מכנסיים גזרת סקיני-שזה גזרה קצרה למעלה וצמודה על הרגליים
2. יש גזרת קונוס או צ'ינוס איך שתקראו לזה-זה מכנסים כמו שאני מוכרת שזה גזרה יפה על הרגליים לא מאד צמודה אבל למעלה זה רחב וגדול יותר
3. יש עוד כמה סוגים פשוט מעכשיו תבדקו טוב על דגמי המכנסיים

בהצלחה

• הוסף לסימניות
למה יש שני מחירים על כל מוצר?

• הוסף לסימניות
תלוי איזה מידה לוקחים, המחיר הנמוך זה המחיר למידה הקטנה ביותר של הבגד והמחיר הגבוה הוא המחיר של המידה הכי גדולה של הבגד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י judy;1108890:
תלוי איזה מידה לוקחים, המחיר הנמוך זה המחיר למידה הקטנה ביותר של הבגד והמחיר הגבוה הוא המחיר של המידה הכי גדולה של הבגד

אם כך אז המחירים באתר די יקרים יחסית לא? מכנסיים לא יותר זול מ60-80 ליום חול ?

• הוסף לסימניות
מחירי המכנסיים מתחילים באזור 35, תלוי בדגם ובגזרה.
בדר"כ במחלקת התלבושת לביה"ס זה זול יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shevi100;1108991:
מחירי המכנסיים מתחילים באזור 35, תלוי בדגם ובגזרה.
בדר"כ במחלקת התלבושת לביה"ס זה זול יותר.

פעם ראשונה שאני נכנסת לשם
את יכולה להביא קישור למכנסיים ב35 ש'?

• הוסף לסימניות
המכנסיים עדיטין רלונטיות לכל המתענינות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה