ושוב סאוטר- טורבו

• הוסף לסימניות
אני רוצה לאפות עוגת גבינה בתא של הטורבו ואין לי אפשרות לבטל
ואפילו שאני עושה על מעלות חום נמוכה העוגה נשרפת קצת
יש פתרון???

• הוסף לסימניות
כאשר החלק העליון של העוגה אפוי טוב - תשני שרק הגוף חימום התחתון יעבוד.

• הוסף לסימניות
תורידי גם מעלות בלפחות 10-20 ממה שרשום
כי הטורבו - בגלל פיזור החום שלו - שורף חזק יותר
ובכלל עוגות גבינה בכל מקרה עדיף לעשות על חום נמוך ורבה זמן

• הוסף לסימניות
יש לי סאוטר תא אחד וטורבו שאפשר להפסיק אז אני לא בדיוק מבינה מה את מתכוונת בכל אופן בעקבות עיצה של משהו מפה לאפות רק מלמטה חלק מהזמן העוגות שלי התחילו לצאת מדהים מה גם שאני לא אופה בתבנית אחת גדולה אלא פסים רק בצדדים כי אצלי האמצע לא נאפה טוב

• הוסף לסימניות
לא מזמן ביקשתי כאן בפורום טכנאי של תנורים לסאוטר שלי
כשהוא בא, על הדרך הוא תיקן לי את הגוף חימום שיהיה פיזור אחיד של החום.
לא שאני מרגישה הבדל, גם קודם היה מצוין, אבל אולי כדאי לך להזמין אותו שיסדר לך את הבעיה.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל פרטים וכמה שלמת על התענוג?

• הוסף לסימניות
''אפילו שאני עושה על מעלות חום נמוכה העוגה נשרפת קצת''
?????

• הוסף לסימניות
יש לי תנור של סאוטר, אצלי יש אפשרות לאפייה למעלה ולמטה בלי טורבו.
אפיתי בו עוגת גבינה שיצאה מהמם, הסוד היה אפייה על חום של 150 מעלות בתוך תבנית גדולה יותר עם מים רותחים במשך כשעה ורבע.
(אחר כך קראתי שאפשר להתחיל 10 דקות ראשונות עם חום גבוה יותר ואח"כ להנמיך וזה מקצר את זמן האפייה - אבל לא ניסיתי)

בכל מקרה, התבנית עם המים גם גרמה לעוגה לא להישרף בצדדים וגם לכך שהעוגה לא צנחה פנימה והשוליים נשארו גבוהים אלא כל העוגה ירדה מעט - כמו שקורה לכל עוגת גבינה, אבל היא ירדה בצורה ישרה כמו פלס...
אה, וזה יצא ממש טעים... :)

• הוסף לסימניות
אדן אשמח אם תבהירי לי בקשר לתבנית עם המים
שמת עוד תבנית עם מים?

• הוסף לסימניות
שמתי תבנית גדולה יותר מהתבנית של העוגה ומילאתי בה עד חצי גובה בערך מים חמים.
בתוך התבנית הגדולה שמתי את התבנית של העוגה ושמת בתנור.

מה שקורה זה שהמים של התבנית החיצונית "שומרים" על השוליים של העוגה שלא ייאפו לפני המרכז - וכביכול מאטים את האפייה שלהן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1046735:
יש לי תנור של סאוטר, אצלי יש אפשרות לאפייה למעלה ולמטה בלי טורבו.
אפיתי בו עוגת גבינה שיצאה מהמם, הסוד היה אפייה על חום של 150 מעלות בתוך תבנית גדולה יותר עם מים רותחים במשך כשעה ורבע.
(אחר כך קראתי שאפשר להתחיל 10 דקות ראשונות עם חום גבוה יותר ואח"כ להנמיך וזה מקצר את זמן האפייה - אבל לא ניסיתי)

בכל מקרה, התבנית עם המים גם גרמה לעוגה לא להישרף בצדדים וגם לכך שהעוגה לא צנחה פנימה והשוליים נשארו גבוהים אלא כל העוגה ירדה מעט - כמו שקורה לכל עוגת גבינה, אבל היא ירדה בצורה ישרה כמו פלס...
אה, וזה יצא ממש טעים... :)

אהה אני גם אופה בתוך תבנית עם מים והעוגות גבינה גם גבוהות ואווריריות וגם צונחות יפה ישר.

אני אופה 10 דקות על חום גבוה ועוד כ3/4 שעה, שעה על חום נמוך ממש.
וכמובן להשאיר את העוגה להצטנן בתוך התנור הכבוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה