ושוב עזרה עם כרטיס זכרון

• הוסף לסימניות
אני מכניסה כרטיס לקורא כרטיסים, הוא מבקש אתחול, ואני מסכימה (לא אכפת לי מהחומר שיש בפנים) והוא כותב לווינדוס לא היתה אפשרות לבצע אתחול. מה לעשות? דחוף לי

• הוסף לסימניות
תבדקי בניהול מחשב>ניהול דיסקים, איזו מערכת קבצים מופיעה בכרטיס הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;n5046137:
איפה זה ניהול מחשב?

לחצן ימני על סמל המחשב ("המחשב שלי") > ניהול> איחסון > ניהול דיסקים

• הוסף לסימניות
אה ושכחתי לציין שזה כרטיס אחר שהכנסתי הבוקר, אחריי שהתייאשתי מהכרטיס של אתמול, והוא גם עושה בעיות. אבל הפעם זה חומר מאוד חשוב ואני לא רוצה לאתחל. יכול להיות בעיה בקורא?

• הוסף לסימניות
אם זה שני כרטיסים שונים, דבר ראשון נסי במחשב אחר.

• הוסף לסימניות
כנראה שהקורא כרטיס הלך וזה מצוי מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosi44;n5047011:
כנראה שהקורא כרטיס הלך וזה מצוי מאד

הקורא כמעט חדש, ניסיתי עם עוד כרטיס (שלישי) והכל עבר חלק
אני אנסה להעתיק למחשב אחר

• הוסף לסימניות
עדכון: ניסיתי במחשב אחר, משני הכרטיסים הבעייתיים - אחד הועתק מצויין והשני בקש פרמוט.
1. מה זה אומר שהמחשב שלי לא מעתיק ובמחשב אחר כן? מה הבעיה בעצם? זה יחזור על עצמו כל פעם שארצה להעתיק?
2. מה עושים עם הכרטיס שלא הצלחתי להעתיק? זה חומר חשוב שיש לו רק העתק אחד

תודה!

• הוסף לסימניות
אפשר לראות צילום מסך של ניהול דיסקים ?
(כמו שכתבתי/בקשתי כבר בה.פ.)

• הוסף לסימניות
הכרטיס לא אצלי כרגע:mad: החזרתי אותו בינתיים לצלם שהסריט עליו, אבל יש לי תחושה שהמחשב שלי אשם בזה כי זה כבר כרטיס שלישי תוך יומיים שעושה בעיות. אי אפשר לדעת בלי צילום מסך? תודה רבה

• הוסף לסימניות
ממולץ לנסות קודם במחשב אחר

• הוסף לסימניות
כשיש את ההודעה הנל של פירמוט זה אומר שהאינדקס של הקבצים פגום

בדכ כרטיסי זיכרון (במיוחד של מצלמות) מפורמטים ב FAT , שזה מע קבצים מאוד טיפשה , בלי שום גיבוי לרישום וכדו (להבדיל מ NTFS שיש בדכ בדיסקים קשיחים חיצוניים) ולכן היא מאוד רגישה.

עיקר הבעיות קורות כשמוציאים את הדיסק מהמחשב או הקורא כשהוא באמצע לכתוב עליו.
לפעמים הכתיבה היא אפילו ללא בקשה שלך , כמו סימון של על קבצים שהם נקראו וכדו , שזה נעשה ללא ידיעתך.
אם יש על הוקרא נורה לשים לב שהיא לא דולקת לפני שמוציאים , או להשתמש בהוצאה בטוחה של הוינדוס.

באמת קורא קצת פשוט/לא תקין שמגעים שלו לא ככ טוב , גם יכול לגרום לבעיה הזאת , בגלל שהוא יתנתק באמצע כתיבה לאינדקס.
כדאי להשקיע קצת בקורא של חברת TRANSEND או SANDISK מהדגמים היקרים (70 שח ++)

בחלק מהפעמים , זה נובע מבלאי של הכרטיס, ובכרטיסים פשוטים , אין לו מנגנון של חלוקת הבלאי על כל פני הכרטיס , לכן תמיד הסקטור הראשון הוא זה שנשחק הכי הרבה , וכמובן אז נדפקת מע הקבצים.

בדכ אפשר בקלות עדיין עם תוכנת שחזור לקרוא את רוב/כל החומר כל עוד זה לא תקלה פיזית רצינית בדיסק.

הארכתי מספיק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה