כללי ושוב שאלת פונטים...

• הוסף לסימניות
לפני כמה חודשים שאלתי כאן שאלה בנוגע לפונט שרכשתי, והבעיה עדיין לא נפתרה!

קניתי כמה משקלים מ"בית טוב", ולצערי משהו בניקוד שם לא מסתדר-
כל פעם שמוקלדת שי"ן שמאלית מנוקדת, סימן הניקוד מוזח הצידה.
אם אני משנה את סדר ההקלדה ומקלידה קודם את הניקוד ואז את הנקודה של השי"ן זה מסתדר, אבל ממש מבלגן את ההקלדה (שלא לדבר על טקסטים שמגיעים כבר מוקלדים ושם כמובן אין את שינוי הסדר).

פניתי למעצב הפונט שלא הבין למה זה קורה, שלח לי קבצים חדשים, וגם זה לא הועיל.

מה עוד אפשר לעשות ולמה זה קורה?? אולי זה קשור לגרסה של האינדיזיין? אולי למשהו אחר? זה ממש משגע! אני צריכה לעבור על ספרים שלמים כדי לתקן את הניקוד, וזה לא נורמלי כבר :(

• הוסף לסימניות
לפי איך שזה נשמע - מדובר בשיטת ניקוד TrueType - בה האות ש בצירוף הנקודה מתחלפים לליגטורה מיוחדת, והיא לא מנוקדת כמו שצריך
(יכול להיות שהפונט הוא OpenType אך בכל זאת משתמשים בו בליגטורות כמו בשיטה של TrueType)

• הוסף לסימניות
אוקיי, נפתרה הבעיה-
הוא שלח לי קבצים בפורמט TTF (שהוא ישן יותר), ועכשיו הפונט מוצג כמו שצריך.
אולי זה בגלל שהתוכנה שלי היא לא בגרסה החדשה ביותר?
עכשיו זה עובד, וזה העיקר.
תודה רבה לאברהם על העזרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה