כללי ושיתוף: גנרטור בלי גנרטור >>

• הוסף לסימניות
קמפיין קהילתי לרכישת גנרטור לשבת קודש.

האסטרטגיה: היות שמדובר בקהל שלא הכי מתחבר לנושא של הגנרטור, להתעלם מהמושג ההלכתי של החשמל בשבת. ולהתמקד בנושא של "כבוד" שבת. והרחבות הגדולה שאופפת את נושא השבת.
קופי: כתיבה רכה ומעודנת. ולא ישירה ובוטה. ולחזור שוב ושוב על המילים "לכבוד שבת קודש" שהוא הבריף העיקרי.
קריאייטיב: מראה קטיפתי רך של השבת. ולתת למסר לחדור לאט לאט...

הקמפיין מלווה בשני טיזרים. מודעות השפעה. סמל בסיסי מינימליסי. מודעות הנעה לפעולה בשיא המגבית. כרטיסים דו צדדים לחלוקה - כל אחד והשם שלו. ושלט הוקרה לתורמים.

לדברי המנהלים. הקמפיין הצליח לקצור פירות מעל ומעבר. ב"ה!

• הוסף לסימניות
המשך הקמפיין + עיתון קיר

• הוסף לסימניות
חבל על הזמן. רואים כאן השקעה בחשיבה ואסטרטגיה....

וכמובן בעיצוב בגרפי וכו'....

• הוסף לסימניות
אין מילים- מדהים!

שרוליק, עתיד מזהיר לפניך אי"ה ובס"ד

עלה והצלח

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
זה קמפיין שמתחברים אליו

• הוסף לסימניות
הקמפיין יפיפיה וכמעט שכנע אפילו אותי.
אבל מה שמאחוריו נשמע לי ממש מוזר.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1635099:
הקמפיין יפיפיה וכמעט שכנע אפילו אותי.
אבל מה שמאחוריו נשמע לי ממש מוזר.....

אני יסביר קצת יותר.
לרב הקהילה, הנושא של הגנרטור הוא מהמבט ההלכתי.
אבל הקהילה עצמה, היא קהילה שכונתית. ולא קהילה מגובשת של חסידות וכדומה. ולכן אין להם קו אחיד בנושא ההלכתי הזה. ולא היה לי עניין להשפיע עליהם בנקודה הזאת.
ולכן הגישה שלי הייתה: "גנרטור ללא גנרטור". וכמעט שלא להזכיר את המילה גנרטור במקפיין. מקסימום "תאורה מהודרת" ותו לא.
וב"ה לפי התוצאות האסטרטגיה הייתה נכונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה