כללי ושיתוף > הכל מתחיל מבסיס מוצלח>>>

• הוסף לסימניות
את הפרסומת הזו עשיתי ביחד עם כ. רוזן (- פרסום אלמוגים). היה כיף לעבוד עם מוח קודח ויצירתי כמו שלה. כבי הייתה אחראית לאסטרטגיה ולקופי, העיצוב היה הכיף שלי :)
זו מודעה לחנות חדשה של מוצרי אפיה בגן וורשא בבני ברק. שבוע שעבר הייתה פתיחה חגיגית לסניף החדש ואז המודעה נעשתה תחת לחץ זמן לא נורמלי. במשך השבוע שאח"כ היה זמן לעבור עליה קצת ולשדרג. בכל שבוע יש מבצע השבוע עם מוצר שמתחלף, והנה התוצאה לפניכם, אשמח לקבל חו"ד.
ו... כדאי לכן לבקר בחנות, כיף של ממש, שילוט מתאים בכל החנות, טיפים לכל מוצר, אריזה אסתטית ונעימה לכל מוצר שהוא. (לא תמצאו שם תבניות ח"פ שאינן ארוזות לשם דוג') בקיצור חוויה אמיתית!

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
מודעה מקסימה
לא חבל על הלוגו??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1623605:
מודעה מקסימה
לא חבל על הלוגו??

צודקת, אני בעד. אבל זה כבר לא בעיסקה.

• הוסף לסימניות
מקסים! בדפדוף בעלונים התלהבתי
אפילו..... בדקתי את כתובת החנות לכשיזדמן לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליז;1623621:
מקסים! בדפדוף בעלונים התלהבתי
אפילו..... בדקתי את כתובת החנות לכשיזדמן לי

תודה.
מה לא יותר הזדמנות מאשר שבועות? ;)

• הוסף לסימניות
מירי
מאד יפה!
אפשר להעיר הערות?:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;1623636:
מירי
מאד יפה!
אפשר להעיר הערות?:)

בבקשה, אח"כ אחליט אם לקבל אותן ;)
(ואגב, אני באמצע לחזור אליך)

• הוסף לסימניות
אז ככה
יש לי הרגשה שיש כאן כמה סגנונות.
סגנון מודרני וסגנון קצת פחות
השולים של המדליה הם נראים חינמים ולא מתאימים למקצועיות של המודעה.
גם כל החלק התחתון הוא מעט מיושן לעומת רב סגנון המודעה.

נדבר עוד
גיטי

• הוסף לסימניות
ראיתי בעיתון ומאד התרשמתי, והעיקר זה די הניע אותי,
כלומר גרם לי מוטיבציה ורצון ללכת למכירה הזו ולבדוק מה אפשר ל"השתדרג" לקראת החג.
(עוד לא הגעתי למימוש המוטיבציה, אבל ברעיון)

• הוסף לסימניות
בולט, מושך ועושה את העבודה
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
מסכימה עם גיטי
הסרט של המדליה, הלוגו
וכל החלק התחתון - שייך לימים עברו...
הרעיון בויזואל - של תחתית פאי כמדליה - מקסים, ממש אהבתי
לגבי הטקסט - המשפט על הרקע הירוק מעביר מסר מעולה, אבל מנוסח בצורה מסורבלת וקשה להבנה. צריך לשבור אותו לכמה חלקים, או לכתוב בנקודות.

• הוסף לסימניות
הלוגו זה נתון ואתו אני צריכה לעבוד. לגבי הפס של הגריד והסרט של הפאי, אני יכולה לנסות גם משהו אחר אבל לדעתי זה מושפע מהלוגו
בכל מקרה, ב"ה המודעה עשתה את פעולתה יופי והחנות הייתה מלאת קונים.

• הוסף לסימניות
ראיתי בעיתון וממש התלהבתי
בעיקר שזהיתי את הרעיונות של כבי...
וגם הרעיון של המדליה/פאי גאונית!
ממש מגרה לבקר שם

• הוסף לסימניות
איך אומרים שלום ב'וירטואלית'? ;)
למרות שאני קופירייטרית כמה שנים והרבה גרפיקאיות מכאן מכירות ועובדות איתי- רק עכשיו אצטרף לפרוג. למה לא קודם? תמשילו את זה ל:
אחד שעובר כביש כשהוא ליד מאפיה/לתולעת ספרים שלא נרשמת לספריה/
לשומר משקל שמתנזר מלפתוח את המקרר... :)
ולמה היום כן? כי, תודו, אין כמו פרוג!
העידכונים המקצועיים/ הטרנדים/ החידושים/ הפרגונים/ השדרוגים/העצות/ההמלצות/ ההשראות/הדעות.......................
תודה לכל המחמיאים! הקמפיין הזה מביא לה לקוחות, ויוצר התעניינות.
לגבי מה שכתבת, אריאלס, על הבודי טקסט הירוק- באמת נשמטו ממנו בטעות מספר סימני פיסוק, שהופכים את הקטע לקריא יותר. פשוט, זו היתה מודעה בלחץ אטומי! ותדעו שאוורסט היא האוורסט! האומנות של מירי לקחת את הרעיונות הקודחים שלי ולעצב מהם מודעה מושכת ומוצלחת. לגבי עיצוב תחתית המודעה- זה הלוגו הקיים שיוצר את הפער. תשכנעו את הלקוחה להחליף ;) ו אגב, תכנסו לצו'קי לפני שאתם נכנסים לשבועות! חוץ מהמבצעים על החלביים היושלל המוצרים האיכותיים באריזות של בית מרקחת-היא נותנת דף טיפים לאפיית עוגת גבינה גבוהה שלא נופלת, טיפים למניעת סדקים בעוגה, ועוד טיפים ומתכונים חמודים. ויש גם הפתעות חדשניות בחנות. גן ורשא בני ברק, ר' עקיבא 96 בפסז'.

• הוסף לסימניות
כבי?
מי שכנע אותך סוף סוף להצטרף?

• הוסף לסימניות
כבי?
ברוכה הבאה!!
חיכנו לך...

סתם כדרך אגב נכנסתי היום לחנות
ופשוט תענוג להסתובב שם!!!
ממליצה לכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה