כללי ושיתוף... לוח 50 יום לבר מצווה

• הוסף לסימניות
עשיתי משהו מהיר לאח שמתברמץ, ואהבתי את התוצאה.. טוב כמובן שצינזרתי את השם ואת התמונה... אבל זה עדיין חמוד

קבצים מצורפים

• לוח תפילין.JPG
    לוח תפילין.JPG
    KB 136.9 · צפיות: 112
  • הוסף לסימניות
מ-ה-מ-ם!!! איזו הפתעה ;)

• הוסף לסימניות
הברקה!

• הוסף לסימניות
מהמם! אפשר להדפיס ולהשתמש עבור הבן שלי?
בר מצוה בקרוב ואני לא כזו מוכשרת לעשות לבד

• הוסף לסימניות
מגניב!
בטח הוא הופתע, (או שהוא כבר מכיר את אחותו המוכשרת :))

רעיון חמוד שראיתי בעבר:
להכין כזה בקטן, רק עם השם ותאריך הבר מצווה
להכניס בשקית צלופן קטנטנה ובתוכן מיני תפילין משוקולד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלרינט;2400392:
מגניב!
בטח הוא הופתע, (או שהוא כבר מכיר את אחותו המוכשרת :))

רעיון חמוד שראיתי בעבר:
להכין כזה בקטן, רק עם השם ותאריך הבר מצווה
להכניס בשקית צלופן קטנטנה ובתוכן מיני תפילין משוקולד.

הוא עוד לא קיבל.. אני מאמינה שיהנה מהצומי...

רעיון יפה. השאלה אם יהיה מי שיכין את התפילין מהשוקולד, כי אני מוכשרת רק בתפילין מפוטושופ..
אפשר להשתמש בכיף.
הרקמה זה אפקט SCRIBLE באילוס' עם אפקטים בפוטושופ. (משהו ישן שיש לי, לא זוכרת אם זה על בסיס אקשן מוכן...)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לוח תפילין.JPG
    KB 139.8 · צפיות: 133
  • הוסף לסימניות
תודה על הרעיון,
הולכת בע"ה לבצע בשביל הבן שלי,
למי יש רעיון מה אפשר לתת לו ביום הבר מצוה?

• הוסף לסימניות
מראה יפה
או סידור

• הוסף לסימניות
וואוו... מדהים!!!
ממש אהבתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה