נכתב ע"י מלפפון;2156871:המודעה עמוסה.
הייתי מסתפקת בתמונה אחת גדולה.
המוצר עצמו- שלחי לי הביתה אחד כדי שאוכל להמליץ![]()
צורף לקטלוג וגם באתר..נכתב ע"י ג.ח;2156891:ראיתי בבית שלנו, וגם שמעתי התלהבות מאנשים...
רק תצרפי לקטלוג, שאנשים יוכלו לראות את כל הדוגמאות...
רק הדוגמא זו מדבקה, השאר זה חלול, לא שקוף.נכתב ע"י Sigalit;2156911:יוהו איזה רעיון! נשמע מצוין.
אם היה לי בית חדש עכשיו - הייתי קונה כמה כאלו.
איך זה בתור טפט-טקסטורה גדולה לקיר?
מה הגדול הכי גדול של ההדפסה הרציפה של המדבקה?
נכתב ע"י מה הענינים;2156945:ראיתי ב'המודיע' וממש התלהבתי, המודעה נראית מקסים, והמוצר - להיט!
אולי תפתחי קבוצת רכישה?![]()
את יכולה ללחוץ על התמונה (וכל התמונות שבפורום) ולאחר מכן ללחוץ שוב- ועוד פעםנכתב ע"י מוריה100;2156983:לא הצלחתי להיתרשם מהתמונות. מאוד קטן.
אולי תשימי פחות תמונות- יותר בגדול?
בהצלחה!
נכתב ע"י album;2156947:בגדול יפה מאד
מבחינת חדשנות (שהמדבקות שלך משדרות)
1) לשנות צבע רקע, ללכת על בהיר
2) יש פונטים חינמיים מקצועיים בעברית בגוגל פונטס
בהצלחה המדבקות מקסימות!
נכתב ע"י blueberry;2157011:מצטרפת להערות של אלבומים.
המודעה, הפונטים והמבנה שלה, לא משדרים חדשנות.
נכתב ע"י פוזי;2157098:הדבר שהיום צריך- זה מלימליסתיות...
בהצלחה!!
נכתב ע"י pinati;2157160:קודם כל תודה על תשובה מפורטת שכזו... !
לגבי הפונטים, טעות גדולה שלי
דבר שני אני לא מסכימה איתך על פחות תמונות.
אני מסתכלת על רב העם (שאני בתוכם), מחפשים מידע מהיר ומובן, ולא להתחיל לקרוא ולהבין איך זה יראה..
את מי שמענין עכשיו מטבח היא לוכדת כל חתיכת תמונה שכזו. וכך גם בחדרי אמבטיה.
יכול להיות שמודעה עם תמונה אחת היתה יותר בולטת אבל פחות מסבירה את מה שהיא מוכרת.
נ.ב. בהמודיע אסור להניע למייל וכדו'
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים