כללי ושיתוף-מיתוג למוצרי טיפוח

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Artboard 1.jpg
    Artboard 1.jpg
    KB 229.8 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
וואוווווו!!!

• הוסף לסימניות
אלף פעמונים!

• הוסף לסימניות
ליגה!

• הוסף לסימניות
עבודה מושקעת ואסתטית
הגשה מיוחדת ונעימה לעין
לגבי הלוגו
לדעתי, אין צורך בנקודה (אלא אם כן יש משמעות שאני לא יודעת...)

• הוסף לסימניות
השקעה בטירוף על!!

רק חבל שהעלת את זה בקובץ אחד, כי כשזה קטן קשה להתרשם ולהתצלצל...

עדיף ככה >>>

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 608.4 · צפיות: 14
  • 2.PNG
    KB 639.3 · צפיות: 10
  • 3.PNG
    KB 668.2 · צפיות: 12
  • 4.PNG
    KB 556.4 · צפיות: 12
  • 5.PNG
    KB 849.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מוצלח ביותר!

• הוסף לסימניות
מלא אוירה!!
הכל כ"כ מהוקצע ומוקפד. שאפו!

תודה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;2438674:
השקעה בטירוף על!!

רק חבל שהעלת את זה בקובץ אחד, כי כשזה קטן קשה להתרשם ולהתצלצל...

עדיף ככה >>>

תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;2438674:
השקעה בטירוף על!!

>>>

אגב,
אין כאן השקעה יותר מידי מכל לוגו אחר אני יכולה לציין ש 4 אופציות ללקוח כולל פרזנטציה מרשימה שלהם וכו' לקחה בזמנו כיומיים +- (לפני יותר משנה...)
כאן יש עיצוב מחדש למוקאפים של הלוגו עבור עדכון באתר החדש של החברה בעז"ה זה לקח כשעה-שעתיים עבודה-הסוד פה (ובכל דבר) זה צורת ההגשה של הלוגו-העבודה עם מוקאפים ועיצוב שלהם ויצירת הדמיות שיחמיאו ללוגו ויוציאו אותו החוצה ויראו איך הוא יראה על מוצרים אמיתיים

זה נותן ללקוח להתרשם באמת מכל עבודה, ומקצר את זמן העבודה בהרבה. וכמובן משדרג את תיק העבודות...

• הוסף לסימניות
מקצועי ויפהפה.
ההגשה מאד מיוחדת, לא עוד רקע אפור וזהו. וזה כ"כ מוסיף!!

מעניין אותי, יוצא לך ליצור "סצינות" לבד?

• הוסף לסימניות
מושלם!!

תעלי עוד עבודות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;2439122:
מקצועי ויפהפה.
ההגשה מאד מיוחדת, לא עוד רקע אפור וזהו. וזה כ"כ מוסיף!!

מעניין אותי, יוצא לך ליצור "סצינות" לבד?

כן
אבל בד"כ אני מתבסת על מקור ומשנה אותו לפי הצורך, מוחקת ומוסיפה אלמנטים
לדוגמא כאן:
זה המקור של המוקאפ-
צפה בקובץ המצורף 339240

וזה השינוי/ עיצוב שעשיתי לו
צפה בקובץ המצורף 339241

קבצים מצורפים

• Food Packaging & Branding MockUps 01.jpg
    1.5 MB · צפיות: 15
  • yummy_branding.jpg
    3.4 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה!

(שאלה סקרנית: השיתופים שאת מעלה הם לרוב מיתוגים באנגלית. האם זו בקשה של הלקוחות? העדפה שלך? נגזר ממקום מגורייך?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EPaP;2439154:
עבודה יפה!

(שאלה סקרנית: השיתופים שאת מעלה הם לרוב מיתוגים באנגלית. האם זו בקשה של הלקוחות? העדפה שלך? נגזר ממקום מגורייך?)

האמת היא שאלו מיתוגים שנעשו במסגרת חברת המיתוג בה אני עובדת
החברה היא לא דתית ופונה לקהל רחב (ולפעמים עולמי) לא אני זו שמתעסקת אם הלקוחות כך שאני לא יודעת לגבי ההעדפות שלהם... אבל לחלקם עשינו אופציה עברית וזה מה שהם בחרו, נראה לי רצו להראות יותר בינלאומים...
תכלס, יותר יפה קל מקצועי וכייף באנגלית רק שלפעמיים זה טעות ונכון לעשות דוקא בעברית

• הוסף לסימניות
בואינה את אלופית!!!!
:):):)

משו משו... לא רגיל!!! ממש משפשף לעבוד בכזה מקום

זה נראה טוב... זה יושב טוב - זה פשוט טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה