- הוסף לסימניות
זאת עבודה שהצליחה לשמח אותי ולגרום לי הרבה סיפוק וכיף.
למה?
זה התחיל בזה שהלקוחה בקשה ממני לשלב את איורי החתן והכלה, והתיישבתי שוב לעבודה (המשעממת) של שרטוט דמויות בטכניקות המוכרות והמשומשות אצלי.
התחלתי, אבל אז הרגשתי שזה פשוט לא. אני חייבת להתחדש ולחשוב בכיוון אחר לגמרי.
ואז, פשוט, פרצתי החוצה מהקופסא המשעממת של עצמי,
ויצא לי משהו חדש...
!!!
"נושא" השבע ברכות הוא ים (!), או בעצם: "כל הנחלים הולכים אל הים" (כן, נכון, בטעות כתבתי בעבודה "זורמים אל הים" - אני אשנה את זה מחר על הבוקר אי"ה).
י"ם ראשי תיבות: יעקב ומוריה - שמות החתנכלה.
במסגרת ה"מיתוג" איירתי את דמויותיהם, מיקמתי אותם במעין "לוגו לאירוע" כזה, עם אביזרי ים (לא לדאוג! הם לא הלכו לים יחד חלילה, האביזרים 'הולבשו' עליהם, כשאיורי דיוקנותיהם מבוססים על תמונת זוג מאורס קלאסי, מבויישים, נבוכים וחמודים).
הפריטים שעוצבו הם שלט גדול, ברכון ותפריט.
למה?
זה התחיל בזה שהלקוחה בקשה ממני לשלב את איורי החתן והכלה, והתיישבתי שוב לעבודה (המשעממת) של שרטוט דמויות בטכניקות המוכרות והמשומשות אצלי.
התחלתי, אבל אז הרגשתי שזה פשוט לא. אני חייבת להתחדש ולחשוב בכיוון אחר לגמרי.
ואז, פשוט, פרצתי החוצה מהקופסא המשעממת של עצמי,
ויצא לי משהו חדש...
"נושא" השבע ברכות הוא ים (!), או בעצם: "כל הנחלים הולכים אל הים" (כן, נכון, בטעות כתבתי בעבודה "זורמים אל הים" - אני אשנה את זה מחר על הבוקר אי"ה).
י"ם ראשי תיבות: יעקב ומוריה - שמות החתנכלה.
במסגרת ה"מיתוג" איירתי את דמויותיהם, מיקמתי אותם במעין "לוגו לאירוע" כזה, עם אביזרי ים (לא לדאוג! הם לא הלכו לים יחד חלילה, האביזרים 'הולבשו' עליהם, כשאיורי דיוקנותיהם מבוססים על תמונת זוג מאורס קלאסי, מבויישים, נבוכים וחמודים).
הפריטים שעוצבו הם שלט גדול, ברכון ותפריט.
הנושאים החמים