כללי ושיתוף: מיתוג ל... שבע ברכות :) !!!

• הוסף לסימניות
מדהים!

מושקע, נקי ויפה!

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!

• הוסף לסימניות
מיוחד ברמה!!!

• הוסף לסימניות
ענק שבענקיים.
מכבד את הפורום הזה שאת משתפת כזו עבודה!!

• הוסף לסימניות
אחד הטובים
עוד כאלו בבקשה

• הוסף לסימניות
וואו! וואו! וואו! אין דברים כאלה! בעז״ה שנזכה לעשות בקרוב שבע ברכות אני יודעת אל מי לפנות. הוקסמתי!

רק דבר אחד שאמרו לפני, אף אחד לא ישמור את התפריט רק את הברכון וה
איור כ״כ מיוחד שחבל שלא יהיה על מה שבטוח ישמרו. אפילו שיהיה מאחורה... אבל שיהיה!

• הוסף לסימניות
וואו.. אסתר, מדהים כרגיל!

• הוסף לסימניות
עבודה מעולה ומעלה חיוך, נהניתי מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1663406:
אכן, אבל יש בו מן הסתם מלבד אחים למשל גם גיסים

זה מאווד תלוי בסוג המשפחה,
אבל אם הלקוח אישר את זה- משמע למשפחה שלו זה מתאים.

ואסתר-
ניסיתי פעם לאייר דמות לפי ההוראות שלך... אממ בא נגיד שלא היה קשר בין המצולם לציור..:/

בקיצור זה אכן כישרון ענננקקק לאייר ככה!
ואהבתי את העיצוב הכללי מאווד.

• הוסף לסימניות
זה נראה שהרבה מחשבה לקח הדבר המיוחד הזה...
לא רק העיצוב גם התוכן לפרטי פרטים..
מדהים!!!

• הוסף לסימניות
ממש יפה!!
איך באמת את מאיירת כך זו טכניקה או כשרון?
הפריע לי קצת הצבע הירוק. זה עשה את זה קצת קיצ'י. אבל כנראה אני היחידה שזה הפריע לה כי א"א לא כתב את זה.

• הוסף לסימניות
יצאת מהקופסא - אבל בגדול!
עבודה מדהימה.

גם לי הפריעה עניין ה'חרדיות' שהעלו כאן, ואולי באמת תלוי עד כמה זה משפחתי. [אני לא הייתי שמח לקבל תמונה כ"כ אישית גם בשמחה משפחתית, מפריע לי בעיניים, אבל זו רק דעתי.]

רק נקודה אחרת שאני עדין מסוקרן לגביה, אני מבין שהתמונה היא לאחר החתונה, כי אחרת הם לא יכולים לעמוד ככה...
אז איך הצלחת כ"כ מהר לעבוד על זה? [שבע ברכות זה רק 7 ימים!]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי ש;1664891:
יצאת מהקופסא - אבל בגדול!
עבודה מדהימה.

גם לי הפריעה עניין ה'חרדיות' שהעלו כאן, ואולי באמת תלוי עד כמה זה משפחתי. [אני לא הייתי שמח לקבל תמונה כ"כ אישית גם בשמחה משפחתית, מפריע לי בעיניים, אבל זו רק דעתי.]

רק נקודה אחרת שאני עדין מסוקרן לגביה, אני מבין שהתמונה היא לאחר החתונה, כי אחרת הם לא יכולים לעמוד ככה...
אז איך הצלחת כ"כ מהר לעבוד על זה? [שבע ברכות זה רק 7 ימים!]

השתמשתי בפנים שלהם מתמונת הוורט הקלאסית,
ואת הגוף והאביזרים הוספתי בעצמי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוריטוס;1664496:
וואו! וואו! וואו! אין דברים כאלה! בעז״ה שנזכה לעשות בקרוב שבע ברכות אני יודעת אל מי לפנות. הוקסמתי!

רק דבר אחד שאמרו לפני, אף אחד לא ישמור את התפריט רק את הברכון וה
איור כ״כ מיוחד שחבל שלא יהיה על מה שבטוח ישמרו. אפילו שיהיה מאחורה... אבל שיהיה!

תודה! הרעיון התקבל בשמחה ובברכה!

• הוסף לסימניות
את חתיכת כישרון.

• הוסף לסימניות
מדהים לזוג מדהים.

לכל הדואגים- מתאים מאד למשפחות.

• הוסף לסימניות
מקסים!!!
יזה פשוט יפה!

• הוסף לסימניות
יש מצב שאת נותנת איזה מדריך קצר איך עשית את הדמויות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה