כללי ושיתוף: סימפוניה

• הוסף לסימניות
סימפוניה, אייכלר כלי נגינה בהתאמה מקצועית.
<O:p</O:p
הפקת קמפיין מוזיקלי היא נקודה מעניינת ומאתגרת. היות שממחקרים רבים עולה שיש זיקה בין עולם העיצוב לעולם המוזיקה. ולכן הקמפיין אמור להיות מעוצב ברמה גבוהה "שידבר" נכון לקהל יעד שלנו.
<O:p</O:p
לפניכם תוצאות ההשקעה האינסופית, שב"ה יצא מרשים ומוצלח
בלוג

• הוסף לסימניות
וואו!
עבודה מדהימה ומושקעת!

• הוסף לסימניות
עבודה מושקעת ומיוחדת,
מה שכן הלוגו צריך להיות עם צבעים פחות פסטלים
אלא צבעים יותר עזים וחזקים.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד!!

אני לא יודעת מהי השפה בה אתה דובר ביום יום,
עבודותיך יפות מאד מבחינה פרסומית ועיצובית, החסרון היחיד שלהן (כמעט:)) זה דקדוקי/ לשוני.
הייתי ממליצה לך להעביר את הטקסטים לעריכה מקצועית.
(כמובן אם חשוב לך סגנון הניסוח תבקש שישמרו על הסגנון שלך ויתקנו רק טעויות דקדוק, תחביר ולשון, ולא שישכתבו את כל הטקסט מחדש...)

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה,
עבודה נקיה וטובה,
נראה לי השם קצת מורכב,
או אייכלר, או סימפוניה...

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד!
מרשים!!!

• הוסף לסימניות
כמו שמיג אמרה
העיצוב יפהפה
הניסוח טיפה סוטה מהכיוון, מבלבל.
לדעתי לקהל שהוא מקצועי, לא צריך להדגיש הלוך וחזור שהמוזיקה היא מקצועית.
הניסוח: "קונצרט כלי נגינה", עם כותרת המשנה: "דיסק מוזיקה מקצועית" נשמעים מאוד לא טוב.
זה בערך כמו לומר על עבודה מעצב מוכשר: "דפים מודפסים במדפסת צבעונית" , "קבצי גרפיקה מקצועיים"
פירוט היתר מזיק במקרה הזה.
חוץ מזה שכדאי לבדוק האם הוא מוכר גם כלי מיתר (לא ראיתי את זה באייקונים)
בנוסף, תחושה שלי, שחנות שמנסה למכור לי חוויה מוזיקלית (מה שלא נכון בעליל, הם מוכרים לי אורגנית) לא תספק לי את הכלי המקצועי שאני רוצה לקנות.
ראיתי את זה לא מעט בחנויות של ציוד צילום.
מי שמוכר בסגנון הזה, בדרך כלל מביא סחורה נחותה. המקצוענים באמת מסתפקים במודעה שמכילה את המותגים שהם מיבאים, תוך ציון נותן האחריות, וחווית השירות בחנות.
מה שכן, בתוך החנות עצמה יש צורך להשקיע באווירה מתאימה, אבל לא במפורש, ברמז.

בתור אחד שכן מנגן, וחנויות כלי נגינה מושכות אותו, הייתי מגיע לחנות, כי אני נכנס לכל חנות כלי נגינה.
אבל אם הייתי מתכנן קניה גדולה, הייתי מחפש את החנות שתבטיח לי שירות תיקונים, תעודת אחריות, ומחירים נוחים. ובעיקר: היא מייבאת את המותג שאני רוצה לקנות (ואת זה אני בכלל לא רואה במודעה)

• הוסף לסימניות
וואו! עיצוב מקסים ומיוחד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1606619:
עבודה יפה מאד!!
אני לא יודעת מהי השפה בה אתה דובר ביום יום,
עבודותיך יפות מאד מבחינה פרסומית ועיצובית, החסרון היחיד שלהן (כמעט:)) זה דקדוקי/ לשוני.
הייתי ממליצה לך להעביר את הטקסטים לעריכה מקצועית.
(כמובן אם חשוב לך סגנון הניסוח תבקש שישמרו על הסגנון שלך ויתקנו רק טעויות דקדוק, תחביר ולשון, ולא שישכתבו את כל הטקסט מחדש...)

יש מעט צדק בדבריך

נכתב ע"י קקטוס;1606662:
כמו שמיג אמרה
העיצוב יפהפה
הניסוח טיפה סוטה מהכיוון, מבלבל.
לדעתי לקהל שהוא מקצועי, לא צריך להדגיש הלוך וחזור שהמוזיקה היא מקצועית.
הניסוח: "קונצרט כלי נגינה", עם כותרת המשנה: "דיסק מוזיקה מקצועית" נשמעים מאוד לא טוב.
זה בערך כמו לומר על עבודה מעצב מוכשר: "דפים מודפסים במדפסת צבעונית" , "קבצי גרפיקה מקצועיים"
פירוט היתר מזיק במקרה הזה.
חוץ מזה שכדאי לבדוק האם הוא מוכר גם כלי מיתר (לא ראיתי את זה באייקונים)
בנוסף, תחושה שלי, שחנות שמנסה למכור לי חוויה מוזיקלית (מה שלא נכון בעליל, הם מוכרים לי אורגנית) לא תספק לי את הכלי המקצועי שאני רוצה לקנות.
ראיתי את זה לא מעט בחנויות של ציוד צילום.
מי שמוכר בסגנון הזה, בדרך כלל מביא סחורה נחותה. המקצוענים באמת מסתפקים במודעה שמכילה את המותגים שהם מיבאים, תוך ציון נותן האחריות, וחווית השירות בחנות.
מה שכן, בתוך החנות עצמה יש צורך להשקיע באווירה מתאימה, אבל לא במפורש, ברמז.
בתור אחד שכן מנגן, וחנויות כלי נגינה מושכות אותו, הייתי מגיע לחנות, כי אני נכנס לכל חנות כלי נגינה.
אבל אם הייתי מתכנן קניה גדולה, הייתי מחפש את החנות שתבטיח לי שירות תיקונים, תעודת אחריות, ומחירים נוחים. ובעיקר: היא מייבאת את המותג שאני רוצה לקנות (ואת זה אני בכלל לא רואה במודעה)

לגבי הדיסק. בתוצר הסופי לא כתוב כלל קונצרט. אלא המיתוג בלבד.
לגבי שפת המותג הגבוהה - תלוי מי הקהל יעד. אני מכיר אותם מקרוב, והשפה הגבוהה לא תדבר אליהם...
ולגבי שאר ההערות, כנראה שלא קראת נכון את המודעה. תקרא שוב בבקשה ;) [אולי תשתכנע...]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י itzuvim;1606686:
יש מעט צדק בדבריך

העיצוב הכללי מדהים!
מזמין וחוויתי....

אותי (כמנגנת) דווקא כן היתה מושכת חנות שמשדרת חוויה, גם אם לא ראיתי איכות או שרות במודעה...
אבל זה בגלל שאני אישה ואשה כידוע מונעת מהרגש יותר מאשר מהשכל...
(אז נסכם, שזו חנות כלי נגינה לנשים בלבד ;) )

הרכטיס ביקור מידי מידי עמוס...

לגבי הניסוח, אתם כנראה מתרגמים מאידיש נכון?
זה אופיני לאלו שמדברים את שתי השפות...
כי זה פשוט חוזר על עצמו שוב ושוב מודעות שלכם...
״צלילי הנשמה נעימות השמחה הגיעו (בל׳ רבים) לבית שמש״ ולא ״הגיע״... זה השגיאה הבולטת ביותר...

לא נורא, לפני כל פרסום תעלו לפה ונשתדל לתקן :)

המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
עיצוב מדהים!!!
משהו לא רגיל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י itzuvim;1606686:
יש מעט צדק בדבריך

לגבי הדיסק. בתוצר הסופי לא כתוב כלל קונצרט. אלא המיתוג בלבד.
לגבי שפת המותג הגבוהה - תלוי מי הקהל יעד. אני מכיר אותם מקרוב, והשפה הגבוהה לא תדבר אליהם...
ולגבי שאר ההערות, כנראה שלא קראת נכון את המודעה. תקרא שוב בבקשה ;) [אולי תשתכנע...]

את מי אתה מכיר מקרוב, את בעלי החנות או את קהל היעד? קהל היעד זה לא אני, הם, אנחנו???
אותי מרתיעה מאד פניה שלא מנוסחת נכון וטוב.
לא אמרנו שפה גבוהה,
אבל בשפה הנמוכה (חבל) - יש להקפיד על לשון נכונה, ולא לעשות פדיחות.
ולמה יש רק מעט בדבריה הנכוחים של מיג, שהחמיאה לך כל כך הרבה, אבל חידדה נקודה קטנה וחשובה?

• הוסף לסימניות
ראיתי היום את המודעות בעיתון ואהבתי מאד!! סגנון מד-הים!
הוא קצת משדר לי "בוטיקיות", האם לזה התכוונתם?
לגבי השאר, אמרו לפני.

• הוסף לסימניות
אם מדברים על שגיאות לשון (סליחה על ההתפרצות למקום לא לי...)
לא ניקדת כמעט כלום, רק שתי נקודות, ואחת מהן שגויה.
הדגש בב' של לבית שמש.
אחרי ל' המגמה הב' כבר אינה בראש המילה ולכן אינה דגושה.

חני

• הוסף לסימניות
העיצוב של המודעות מהמם.
הלוגו מיוחד מאוד, הסמל מקסים. אבל יש בו חוסר איזון טיפוגרפי.
גם קצת מבלבל - אם השם הוא סימפוניה - תוריד את אייכלר. אם חשוב ששם בעל\ת העסק יהיה רשום - אפשר ועדיף - בבודי טקטס. בלוגו זה נראה "תקוע". ולכן הסלוגן לא יושב טוב.
הייתי גם בודקת אפשרות של קוי מתאר לבנים במקום הירוק (לצורות בפנים) אני חושבת שזה היה נותן מראה יותר עכשווי.
הכרטיס מאוד מאוד עמוס. אין צד שני?

וכן, מצטרפת לעניין הניסוח - פשוט לכזה עיצוב אתה חייב ניסוח מדוייק. אם הייתה סתם מודעה "של העיתון" - רגילים שהם עושים מלא טעויות. אבל על עיצוב מושקע מגיע טקסט מושקע.

• הוסף לסימניות
לכל השואלים לגבי השם והסלוגן.
הלקוח מאוד ידוע עד היום באזור כמקצוען בתחום המוזיקה [לאו דוקא מכירות ספציפי]. ולכן חשוב מאוד להדגיש שמדובר ברותו אחד.
לעומת זאת, לא רצינו שהשם של העסק יהיה תלוי רק בשם של הבעלים, שלא יראה כמו "הפנצ'ריה של יוסי"... ולמרות שבעסקים שבהם המקצועיות היא העיקר כדאי ונכון להשתמש בשם של נותן השירות. אבל כאן היות שלא מדובר בנותן שירות כמו עורך דין שהשם שלו אמור להגיד הכל, אלא יותר עניין מכירתי ותוספת תבלינים מקצועיים.

ולכן בחרנו ללכת על שם שיבטא את התחום בסגנון בוטיק, סטייל גבוהה. ובכל זאת לשלב בסלוגן גם את השם המוכר בתחום.
והסיבה למיקום הטיפוגרפי של הסלוגן - התעקשות של הלקוח... [אז אני לא אשם, נכון?... ;)]
המשך התברברות נעימה...

• הוסף לסימניות
אני מבינה שזה כבר לא מאוד רלוונטי, אבל להבא כשמנקדים צריך לנקד נכון... הדגשים אינם במקום המתאים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שין גימל;1686711:
אני מבינה שזה כבר לא מאוד רלוונטי, אבל להבא כשמנקדים צריך לנקד נכון... הדגשים אינם במקום המתאים!

אם את יודעת שזה לא רלוונטי אז למה להקפיץ סתם?

• הוסף לסימניות
לי קשה עם השפריץ האדום,
הוא מזכיר לי דם, ואז זה מתחבר לאייכלר ובכלל...

חוץ מזה- מדהים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה