נכתב ע"י Loochi;2350801:הייתי מסכמת שפטמן יותר מתאים מבחינת משמעות...
נכתב ע"י Loochi;2350801:דווקא התחברתי יותר לזה שהאייקון בנפרד מהשם..
נכתב ע"י Loochi;2350832:זה מספר צפיות שצריך לתעד![]()
למה את מתייחסת לדעתך ככל כך ענייה?...נכתב ע"י wald;2350848:באמת מגניב לראות תהליך!!
יותר טוב הפ' לענ"ד
אני אוהבת שלא ישר רואים את הפ' במבט ראשון, זה נותן עומק ודורש שניה של התבוננות.
לענ"ד החלק העליון טיפלה לעבות בחזרה
הטיפוגרפיה מה שאני התכוונתי - לכתוב את הפלדמן בגדול, שיגיע כמעט לכל האורך שהסלוגן עכשיו, ואת הסלוגן (זה לא המילה נכון? איך אומרים? תג ליין?) להתאים לאורך של הפלדמן.
כל זה לענ"ד כמובן
נכתב ע"י וו;2351069:מדהים! הצבע ממש הוסיף חיוּת ואהבתי את האחרון שהעלת.
מה שכן יש בריבוע(-מעוין) משהו חסר יציבות.
אין אין על החבדניקים האלו...![]()
נכתב ע"י Loochi;2351077:למה את מתייחסת לדעתך ככל כך ענייה?...
נכתב ע"י לנדא;2351469:(דעתה של wald בהחלט נכונה בד"כ וגם במקרה הזה....)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים