כללי ושיתוף - קמפיין ומיתוג צפתי

• הוסף לסימניות
יפה מאד.

אני מניח שלא השתמשת בלוח גרפי?

מה שהפריע לי מעט היתה תמונת הנוף. מניתוח שטחי בלבד, אני מסיק כי דרך פעולתך היתה שרבוט על נייר, סריקה, וקטוריזציה של השרטוט וצביעתו במברשת ארטיסטית. איור השרטוט תוך העזרות בלוח גרפי היתה מניבה תוצאה 'חלקה' יותר (תוצאה של חיישן הלחץ בקצה השרטטן) ועם יותר בלאנס (תוצאה של קלות התיקון ובחינת התוכן הדיגיטלי על מסך המחשב, ולא כשרבוט על נייר).

באם כן השתמשת בלוח גרפי, כנראה והשתמשת במברשת גראנג' קוצנית במיוחד (אישית, לא מכיר מברשת עם תוצאה דומה למשהו מעין זה), הוי אומר שיש לך את הקובץ ה'חי' (שלא כמו תהליך הויקטורזציה בו מתקבלות צורות/shapes), וע"כ הייתי ממליץ לחפש מברשת רכה יותר. יש בגרפיקריוור כמה מברשות שלדעתי כל מי שמתעסק באילוס צריך שיהיו באמתחתו.

אבל יפה, כבר אמרתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;1625013:
בגדול העיצוב ממש יפה!
כצפתי לא התחברתי לצבע החום הזה. משום מה הוא לא מתחבר לי עם צפת, זה צבע שמזכיר לי יותר סיורים וטיולים בשומרון...
צפת היא יותר ירוקה... או באמת סגולה\כחולה=מיסטית

כצפתית, מסכימה מאוד עם ההערה על הצבע.

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה
לוגו מדהים!!!!

מעניין איך ייצא בצבעים כמו ירוק כהה וכחול
לדעתי החום מדבר שפה אחרת

• הוסף לסימניות
אני לא כל כך מבינה מה אתם מדברים על הצבעים. בעיניי זה לא חום. זה חום נס קפה - זהב - שמנת.
זה לא חום של "ירושלים" כל כך.
ויש נגיעות של הצבעוני - פסיפס. = צפת

יתכן והיה כדאי קצת יותר קרירות. אבל בעיניי הצבעים עדיין מעולים!!

• הוסף לסימניות
מיוחד!

• הוסף לסימניות
הפרסומות מעולות ויותר.
את הבלאנק פחות אהבתי

• הוסף לסימניות
ואוו!
לא ציפתי לראות כאלה מודעות מצורפות וכל כך יפות
המשחקי לשון/כתיבה בה עשו לי המון!!!;);)

• הוסף לסימניות
אני קצת פוחדת להגיב, כי כתבת ש"מחמאות, תגובות מפרגנות ומחכימות, יתקבלו בשמחה. השאר פחות", אני מביעה את דעתי, ואני מקוה שהיא לא בגדר "השאר" :) -
אחר הבעת התפעלותי הכנה מהאווירה המיוחדת של העבודה,
אני חשובת שהביצוע לא מספיק גמור.
הלוגו עדיין סקיצתי.
הטיפוגרפיה שלו עמוסה מדי, הריטוש של הקונטור מסביב יוצר תחושה חפיפיניקית, האיור לא ברמה גבוהה של גימור, והעיגול מסביב יכול היה להתחלף בלייבל אחר, עם אלמנט צפתי.
רצתה הלקוחה עיגול - אפשר לקחת את העיגול למקום צפתי יותר (לבנים / שער / וכו'),
גם הצבעים, על אף שיש תזכורת לתכלת - לא צפתיים מספיק.
בבלנק - הרצועה הצבעונית יפה מאד! אבל לא מזכירה לי אלמנטים צפתיים. אמנות כן, אבל לא צפתית.
כיון שצפת היא בעלת סגנון מובהק -
הייתי מצפה מעבודה כזאת לראות אותה ולהגיד מיד: צפת!
כרגע אני יודעת שזה צפת רק בגלל המילה "צפת" בלוגו.
איזור התמונה בפרסומת יפה מאד! השאר פחות מוגמר.
הפוטנציאל של העבודה (ושלך כמובן!) מעולה. אבל כאילו נתקע באמצע. נעצר טרם הליטוש האחרון.
אחרי הביקורת אני חייבת לכתוב גם מילים טובות, והערכה כנה לאיכות החומרים שלך. את מעולה! והעבודה הזאת גם כן טובה מאד.
(ויש לך את הכלים לקחת את העבודה מציון 'טוב מאד' ל'מצוין').

• הוסף לסימניות
ואם כבר מרשים לעצמם להעיר הערות,
אז יש לי גם מה לאמר,
בלוגו הלכת על סגנון מיושן יותר,
ופתאום השפה העיצובית של רקע המעויינים שבחרת חדשנית ומודרנית
הייתי מצפה שגם העיצוב ישדר יותר נוסטלגיה, אפילו הוינטז יכל להיות טוב יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1628231:
אני קצת פוחדת להגיב, כי כתבת ש"מחמאות, תגובות מפרגנות ומחכימות, יתקבלו בשמחה. השאר פחות", אני מביעה את דעתי, ואני מקוה שהיא לא בגדר "השאר" :) -
הלוגו עדיין סקיצתי.
הטיפוגרפיה שלו עמוסה מדי, הריטוש של הקונטור מסביב יוצר תחושה חפיפיניקית, האיור לא ברמה גבוהה של גימור, והעיגול מסביב יכול היה להתחלף בלייבל אחר, עם אלמנט צפתי.
בבלנק - הרצועה הצבעונית יפה מאד! אבל לא מזכירה לי אלמנטים צפתיים. אמנות כן, אבל לא צפתית.
הפוטנציאל של העבודה (ושלך כמובן!) מעולה. אבל כאילו נתקע באמצע. נעצר טרם הליטוש האחרון.
אחרי הביקורת אני חייבת לכתוב גם מילים טובות, והערכה כנה לאיכות החומרים שלך. את מעולה! והעבודה הזאת גם כן טובה מאד.

כל מילה!

שרית עבודה מאוד יפה!!
חסר בה עוד קצת ליטוש
ולגבי טקסטורה היא מאוד טרנדית, אבל באמת לא קשורה לצפת..

וחבל שאת כותבת לא לכתוב ביקורת, כי רק ממנה לומדים!
זה לא בא לקטול, אלא להעלות את העבודה לרמות יותר גבוהות
את יכולה לסנן ביקורת ולקבל מה שנראה לך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1628231:
הלוגו עדיין סקיצתי.

טוב, אז רק עכשיו הגעתי להגיב על התגובה הארוכה הזו.. :)
אז ככה, לגבי הביקורת - כשם שפרצופיהם שונים.. וכו'
בעיקר כשאני מעלה עבודות זה לשיתוף והשראה. והם בד"כ כבר הרבה אחרי ההורדה לדפוס.. ככה שקודם כל ההערות לא כ"כ רלוונטיות, ושנית, שוב - תמיד יהיה ביקורת. גם על העבודות של מעצב העל הגדול ביותר (אפרופו מעצב על.. :eek: )

לגבי ההערות,
אז אני חולקת עליך.
את יכולה לשים לב לתגובות באשכול.
איך כולם הרגישו צפת!
מבחינתי - אני יכולה לסמן V

עוד דבר, לפעמים עומדים הרבה דברים מאחורי עבודה, הרבה הלוך חזור עם הלקוח. התעקשות של הלקוח על דברים, על צבעים, על פונטים.. עוד סיבה למה הביקורת לא רלוונטית.

לגבי הפסיפס. הוא כל כך מתאים לערכי המותג שהיו בבריף - תיירותי, צבעוני, רוחני, צפתי.. זה פשוט זה בעיני, והוא יוצר לי שפה יפיפייה ומחבר את הלוגו והכל יחד. שאני פשוט לא מוכנה לקבל עליו שום ביקורת שלילית :p

בכל מקרה, בעיני זה מושלם ומוגמר, בעיני האסטרטגיה - זה מעביר את המסר בדיוק כמו שרצו. ובעיני הלקוחות זה יפייפה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;1624982:
בפרסומות מהסגנון הישן ישן, היו פונים בצורה גלויה וישירה יותר לקהל, קנו את המוצר שלנו, הוא משובח, הוא טעים, תראי בפרסומות משנות החמישים..

ולכן הכיתוב ומה שהועבר דרכו היוה את החלק העיקרי של הפרסומת,
בפרסומת המודרנית יותר, יכול להיות עמוד שכולו ריק כמעט, עם כיתוב קטן למטה וכדומה
לכן נראה לי שאם הפונט היה קטן יותר ביחס ללוגו זה היה טוב יותר, נראה תועלתי יותר, ומסורבל פחות,
לא שינוי גודל הלוגו

אני לא רואה בפרסום את השיטה של ישן/חדש. יש אסטרטגיה. שמותאמת למסר שאנחנו רוצים להעביר. כאן זה מתחיל וכאן זה נגמר :)

• הוסף לסימניות
בגלל שכתבת שתגובות מחכימות יתקבלו בברכה, חשבתי שתגובתי יכולה להחכים :)
אבל כמובן שזכותך לדחות כל ביקורת.
אני דוקא אוהבת לשמוע ולקבל ביקורות ורעיונות מכל אחד, ולא זוכרת את עצמי מעולם מתבאסת מקריאת תגובה פחות נלהבת מעבודותי. להפך.

אם את אוהבת רק מחמאות - אז סבבה:
כל העבודות שלך יפות מרשימות ומיוחדות באופן לא רגיל,
מלאות אוירה, ייחודיות, אסטטיקה וחן.

תמשיכי לעשות חיל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1635310:
בגלל שכתבת שתגובות מחכימות יתקבלו בברכה, חשבתי שתגובתי יכולה להחכים :)
אבל כמובן שזכותך לדחות כל ביקורת.
אני דוקא אוהבת לשמוע ולקבל ביקורות ורעיונות מכל אחד, ולא זוכרת את עצמי מעולם מתבאסת מקריאת תגובה פחות נלהבת מעבודותי. להפך.

אם את אוהבת רק מחמאות - אז סבבה:
כל העבודות שלך יפות מרשימות ומיוחדות באופן לא רגיל,
מלאות אוירה, ייחודיות, אסטטיקה וחן.

תמשיכי לעשות חיל!

לא התבאסתי. ואהבתי את תגובתך הישירה, על אף שלא הסכמתי איתה כלל
אני מדברת באופן כללי,
מנסיון - יש המון שמגיבים בלי שהם מבינים בכלל, וזה מעצבן
ויותר מעצבן שזה יוצר עדריות.. כנראה יש בנו משהו שרוצה להיות כמו כולם. אז אם מישהו יתחיל עם תגובות שליליות זה ימשיך כשרשרת. ולא בא לי לקבל תגובות שליליות.. :)
תגובות חיוביות ובונות, רעיונות והארות - את זה אני מקבלת בשמחה.

אגב, אני יודעת בפירוש שיש כאלה שלא מעלים עבודות רק בגלל שמפחדים שיקטלו אותם..

בכל מקרה, צריך לשים לב אם זה שפתח את ההודעה ביקש עזרה, חוו"ד, או רק ביקש לשתף.

:)

אבל אנחנו עדיין חברות, נכון? :rolleyes::p;)

• הוסף לסימניות
איזה שאלה,
גם את התגובה שלי כתבתי מתוך תחושת חברות ואחוה :),
וגם את המחמאות כמובן.
ובעז"ה אמשיך להתוועץ בך כשאני נתקעת... אם תואילי :)

• הוסף לסימניות
מעניין...
אולי הצפתים לא הרגישו שזה צפת
אבל ה'חוצניקים' כן חווים ככה את צפת...

(או שעלו על הסחף...)

• הוסף לסימניות
"מבחוץ" הלוגו צפתי לי בעיקר המראה המרושל שלו (ככה הצפתיים נתפסים בעיניי:p) סוג אומנות כזו בוסרית..
העיטורים בגריד הצבעים מיסטיים ומזכיר את הסגנון מה שמפריע לי מעט זה המשולשים שם שלא ממש בסגנון צפת ומיסטיקה אלא יותר טכנולוגי

• הוסף לסימניות
טכנולוגי?! ממתי פסיפס נחשב לסגנון טכנולוגי?

• הוסף לסימניות
זה לא פסיפס...
זה אולי גוונים דומים שלו
פסיפס זה אבנים קטנות בגדלים משתנים
אצלך המשולשים מדיי חלקים ונקיים
מצאתי דוגמא של משולשים
לדעתי יש יותר חספוס וגדלים משתנים וכן הצבעים הרבה יותר עכורים

אה וחשוב מאד
יש צדק שאחד מתחיל להעיר מתחיל הסחף (של כל אלה ששמרו את הכל עד עכשיו בבטן כי אף אחד לא רוצה להיות ראשון)
אבל אני חושבת שיש טעם בהערות גם אחרי שנשלמה העבודה בשביל שנשים לב לפעמים הבאות

קבצים מצורפים

• {48257f43-7264-4b24-b544-3ef2a8b63838}_img_0926a-1.jpg
    KB 197.6 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה