כללי ושיתוף - תוית לבקבוק יין.... על המדף!!!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• קדמי.jpg
    קדמי.jpg
    1.3 MB · צפיות: 43
  • אחורי.jpg
    אחורי.jpg
    1.2 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הייתי קונה
עושה רושם יוקרתי

• הוסף לסימניות
מדהים!

למה נגרע הבקבוק השני מתמונת הכרם?...

(אגב, רואים שם כרם זיתים, ולא כרם ענבים
וכן רואים את הצלם בשיקוף של הזכוכית...)

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד
כל הכבוד

*למה הגריד שונה
בשם של סוג היין
אם זה סדרה הכל אמור להיות מיושר באותו קו ובאותו צורה
אם תמונה / בלי
נשמח להחכים בהסבר

• הוסף לסימניות
למה נגרע הבקבוק השני מתמונת הכרם?...
למה הגריד שונה
בשם של סוג היין
אם זה סדרה הכל אמור להיות מיושר באותו קו ובאותו צורה
אם תמונה / בלי
נשמח להחכים בהסבר
מדובר בשתי סדרות של אותה חברה. זה הענין. הם בכלל לא אמורים להביע את אותו מסר.
הספסופה יותר יוקרתי (ויקר), והעלמה גם מאוד טוב, אבל פחות יוקרתי. לכל אחד מהם יהיה המשך לפי הסדרה שלו.
אבל הם שתי סדרות נפרדות.
רואים שם כרם זיתים, ולא כרם ענבים
זה כרם ענבים שבמקרה באמצעו גם היו 2 עצי זית, אין לי מושג למה... ודווקא הסתדרו לי יפה בתמונה.
רואים את הצלם בשיקוף של הזכוכית...
הלקוח הביא לי 2 בקבוקים הביתה להתרשמות, והתלהבתי אז צילמתי והעליתי לכאן.
זה צילום ביתי ולא מקצועי. לא משהו רציני....

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!
זה דומה מדי בשביל 2 סדרות.

• הוסף לסימניות
יפה ומרשים!

• הוסף לסימניות
יפה!
עושה חשק לקנות!

• הוסף לסימניות
מדהים!!
מאד מקצועי ויוקרתי.
הטיפוגרפיה מאחורה גם מעולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה