כללי ושיתוף > תתחילי לחשוב בגדול! >>>

• הוסף לסימניות
המודעות האלו היו חוויה מיוחדת, במיוחד שהלקוחה הייתה בשבילי סגירת מעגל. לפני שנתיים שמעתי אותה בהרצאה מאלפת שנתנה לי תובנות מעשיות לכל החיים בכלל והחיים המקצועיים בפרט. אז איזו חוויה מיוחדת יש למעצבת יותר מלפרסם משהו שמאמינים בו מניסיון אישי טוב?
על האסטרטגיה והקופי אחראית אסתי לוין המוכשרת, היה כיף לעבוד איתה :)
אשמח לשמוע את חוות דעתכן
צפה בקובץ המצורף 244300.............צפה בקובץ המצורף 244301

קבצים מצורפים

• MAX_8.jpg
    KB 437.4 · צפיות: 19
  • MAX Video_6.jpg
    1.1 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
זה מאד יפה ורעיוניסט, עדיף שלמטה בלוגו הרקע לא יהיה ורוד אלא לבן עם פיזר מסביב למלבן כי זה מוריד מהיופי של המודעה

• הוסף לסימניות
מירי זה מקסים!
מסכימה עם זאת שמעלי לגבי המשטח שהלוגו נמצא עליו

• הוסף לסימניות
נראה טוב מאוד,
במודעה השמאלית הייתי מורידה את הטקסט מהכדור המנופח ושמה במקומו בלון על אותו משקל של המודעה הקודמת (בובה קטנה- בובה גדולה, בלון מפונצ'ר-בלון מנופח)
הטקסט על הכדור לא מובן ומוריד מאוד מהרמה של המודעה

הייתי גם מקטינה את הלוגו ומחפשת דרך אחרת לשלב אותו כמו שאמרו קודמותיי
ושמה את פרטי ההתקשרות מתחתיו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוריה;1678623:
נראה טוב מאוד,
במודעה השמאלית הייתי מורידה את הטקסט מהכדור המנופח ושמה במקומו בלון על אותו משקל של המודעה הקודמת (בובה קטנה- בובה גדולה, בלון מפונצ'ר-בלון מנופח)
הטקסט על הכדור לא מובן ומוריד מאוד מהרמה של המודעה

הייתי גם מקטינה את הלוגו ומחפשת דרך אחרת לשלב אותו כמו שאמרו קודמותיי
ושמה את פרטי ההתקשרות מתחתיו

את הטקסט על הכדור גמני ממש ממש לא אהבתי ואמרתי את זה ללקוחה. אבל היא רצתה בכל אופן, זה סוג של סימבול אצלה, ומי שמכיר אותה, מכיר אותה עם זה. מקום אחר לשים אותו בצורה נורמלית לא היה.

לגבי הבסיס ללוגו, לא הפריע לי, אבל אני שומעת :)

ושרי, תודה.

• הוסף לסימניות
מודעות טובות ומעניינות!
לדעתי עדיף להמשיך את כל המודעה בפונט שבכותרת או לפחות בפונט סנסריפי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פינטל;1679351:
מודעות טובות ומעניינות!
לדעתי עדיף להמשיך את כל המודעה בפונט שבכותרת או לפחות בפונט סנסריפי.

גמני חושבת ככה,
עשיתי אותו פונט לכל המודעה בבחירה מודעת בסנסריפי,
אבל הלקוחה ביקשה פונט סריפי, והלקוח תמיד צודק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1679354:
אבל הלקוחה ביקשה פונט סריפי, והלקוח תמיד צודק

הלקוח לגמרי לא צודק, ואין שום הגיון בכך שהוא מביע דעה בנושא זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פינטל;1679402:
הלקוח לגמרי לא צודק, ואין שום הגיון בכך שהוא מביע דעה בנושא זה.
ברור, צודק מבחינת זה שאני עושה לו כמו שהוא רצה, לא בזה שאני חושבת שהוא צודק והולכת לקחת ממנו שיעור בטיפוגרפיה...
ואם זה דרישה שלו אני לא הולכת להתווכח על זה במיוחד שזה לא קריטי מאד.

• הוסף לסימניות
מבינה את פינטל שזה מפריע לו, גם לי זה צרם, אבל בכ"ז- זה לא "אוסקר" או "וילנא", לא הייתי מתווכחת על זה. בסה"כ הוא דומה חוץ מהסריפים.

• הוסף לסימניות
אפתח בהתנצלות על צלצול בטעות לדאבל אימפקט. כי אני לא גרפיקאית ובכלל לא יודעת על הנידון. סתם נלחץ לי..
לגבי המודעה- היא חזקה! ומהיכרות עם רחל מסדנא חד פעמית- יצאתי גדולה הרבה יותר... אפילו כתבתי על כך שיר מרגש...רחל באמת עושה שינוי לנשים!!!!! ומירי, באמת עשית לה את זה, בגדול!

• הוסף לסימניות
סלחנו :D
היא באמת נשמעת טובה, פעם עשו יום עיון איתה+ סיעור מוחות והצטערתי שלא הלכתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כבי רוזן;1679691:
אפתח בהתנצלות על צלצול בטעות לדאבל אימפקט. כי אני לא גרפיקאית ובכלל לא יודעת על הנידון. סתם נלחץ לי..
לגבי המודעה- היא חזקה! ומהיכרות עם רחל מסדנא חד פעמית- יצאתי גדולה הרבה יותר... אפילו כתבתי על כך שיר מרגש...רחל באמת עושה שינוי לנשים!!!!! ומירי, באמת עשית לה את זה, בגדול!

כבי, כיף לשמוע את המחמאות שלך, אציין בגדול, שהיד של אסתי פה גדולה ;) ויש לה חלק ניכר בזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1679809:
כבי, כיף לשמוע את המחמאות שלך, אציין בגדול, שהיד של אסתי פה גדולה ;) ויש לה חלק ניכר בזה.

בהחלט, מירי. אסתי לוין- עוד שם גדול, שיודעת את העבודה 'בגדול'!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה