כללי ושיתוף

• פותח הנושא mali
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול זה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=214071
היה לי הכבוד לעצב את החצר לאירוע המדובר: תערוכה + היכל הזכרון וכן מזכרת. מנועה מלהעלות את כל התמונות של המשתתפים המסיירים בשבילי התערוכה. אבל היה חוויתי לראות זקן עם צעיר מתעמקים בכל בדל תמונה. מצורפות טעימות

צפה בקובץ המצורף 240826

צפה בקובץ המצורף 240827

צפה בקובץ המצורף 240828

צפה בקובץ המצורף 240829

צפה בקובץ המצורף 240830

קבצים מצורפים

• YR_0012.JPG
    KB 248.5 · צפיות: 15
  • YR_0278.JPG
    KB 377 · צפיות: 12
  • YR_0258.JPG
    KB 302.9 · צפיות: 14
  • YR_0072 עותק.jpg
    KB 419 · צפיות: 19
  • הדמיה דיסק.jpg
    KB 496.6 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
עבודה מקסימה!
והלוגו של רוזין סאדיגורה הוא שלי :)

• הוסף לסימניות
מלי, תודה, יפה!:)
חבל שלא ניתן לצלצל לך בפעמון!.:(

• הוסף לסימניות
עבודה יפה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• YR_0008.JPG
    KB 418.6 · צפיות: 11
  • YR_0325.JPG
    KB 396 · צפיות: 12
  • DSC_7994.jpg
    KB 410.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;1645190:
עבודה מקסימה!
והלוגו של רוזין סאדיגורה הוא שלי :)

וחלק מעבודת הכתיבה הוא שלי :)

• הוסף לסימניות
באיזה אולם זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה