ושמחת בחגיך והיית אך שמח - אשמח לחוות דעתכם

• הוסף לסימניות
איור זה צויר לבקשת משהו שהתקשר אלי דרך הפורום של פרוג, אך כיוון שלא ידעתי לתת לו הצעת מחיר ריאלית, הוא לא בחר בי לצייר את בקשתו. אבל אני החלטתי לצייר את מבוקשו. הבקשה הייתה לצייר חסידים רוקדים סביב שולחן שבת\חג. זהו ציור מורכב עם הרבה דמויות ופריטים.
אתם מוזמנים לחוות דעה על התוצאה.
שנה טובה, שנת ציור פורה ומדהים לכולם!!!!!!

• הוסף לסימניות
מקסים
הוא הפסיד..

• הוסף לסימניות
יפה מאד,
אבל נראה לי שיש בעיה של פרופורציה בין החסידים בקידמת הציור לאלה שבצדו השני של השולחן - הם אמנם רחוקים יותר, אבל קטנים מדי בהתחשב בעובדה שהם בסה"כ בצידו השני של השולחן
(הם נראים כמו בצד השני השל אולם גדול)

• הוסף לסימניות
הם באמת רוקדים באולם
יתכן שהשולחן לא מצויר מספיק רחב

• הוסף לסימניות
יופי של אווירה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד !
למה הכובעים מרופטים ? עם שוליים הפוכים ? (כלפי מטה) ושטריימל צר כמו של פורים, זה בכוונה ?

• הוסף לסימניות
לצערי אני לא משתייכת למגזר החסידי, ולא כל כך יודעת את הדקויות שצויינו למעלה. הסתכלתי על כל מיני דמויות חסידיות (חב"ד ואחרות) וניסיתי להביא אוסף שלהם בריקוד אחד בבחינת "כל ישראל חברים" ושמחים ביחד בשמחה של מצווה.
לא נראה לי שאני אשנה את הדמויות אבל תודה על ההערה -אקח אותה לתשומת ליבי.
חן חן.

• הוסף לסימניות
מקסימאוד !

קצת מפריע לי שהם לא במרכז הדף ..

• הוסף לסימניות
תודה על ההערה.
למדנו אצל דבורה שלא שמים ציור במרכז הדף אלא קצת בצד. כך זה יותר מענין.
אכן צריך לבדוק את האפשרות ולראות מה קורה.
לא באיור הזה מאחר והוא צבוע כבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה למפרט;1384575:
לצערי אני לא משתייכת למגזר החסידי, ולא כל כך יודעת את הדקויות שצויינו למעלה. הסתכלתי על כל מיני דמויות חסידיות (חב"ד ואחרות) וניסיתי להביא אוסף שלהם בריקוד אחד בבחינת "כל ישראל חברים" ושמחים ביחד בשמחה של מצווה.
לא נראה לי שאני אשנה את הדמויות אבל תודה על ההערה -אקח אותה לתשומת ליבי.
חן חן.

יכול להיות שבשביל להציב את התמונה בגלריה בפריז זה באמת לא יפריע לףף אחד הכובעים ההפוכים
אבל כל אחד מהמגזר שלנו שיראה את הציור. מאד יפריע לו שתי הכובעים בצד ימין ומאד יוריד את הערך של הציור ואם אפשר להעלות להם את השוליים זה מאד יוסיף

• הוסף לסימניות
תודה על ההערה.
ניסיתי לתקן לפי הצעתך וזה מה שהתקבל:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה למפרט;1384575:
לצערי אני לא משתייכת למגזר החסידי, ולא כל כך יודעת את הדקויות שצויינו למעלה. הסתכלתי על כל מיני דמויות חסידיות (חב"ד ואחרות) וניסיתי להביא אוסף שלהם בריקוד אחד בבחינת "כל ישראל חברים" ושמחים ביחד בשמחה של מצווה
לא רואים פה 'אוסף' של חסידויות, דוקא כולם נראים משתייכים לאותו מגזר, ואת הדקויות - אי אפשר להסביר, גם לא בקורס ציור של פרוג ...
אגב, החלות נראות בלי פורפורציה לעומת הפמוטים, (או שיש כאן חלות לכל כלל ישראל ...)

אבל בהחלט משדר אוירה של שמחה של מצווה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על שאתם שמים לב אפילו לפרטים קטנים.
אני מתחשבת בכל הערה, הגם שאיני מתקנת על אתר.
לגבי החלות הן אכן גדולות - חלות של שמחה.
לגבי החסידים - הסתכלתי על צילומים וכנראה הם היו מאותו סוג.......
בכל אופן המטרה לא הדקויות אלא השמחה, והיא חסרה לנו בימים טרופים אלו.
הלואי שתשרה שמחה אמיתית במעונם של כל ישראל ונזכה גם לראות בבנין בית המקדש שם תהיה השמחה האמיתית.

• הוסף לסימניות
הפרספקטיבה של הרצפה לא נכונה.
קו האופק - גם לפי הנוף - הוא באזור כתפי האנשים.
לפי"ז, הרצפה בכלל לא בכיוון. גם הקצה העליון של הפמוטות.
שמחה מתבטאת או בהבעת פנים או בתנועת גוף. הבעות פנים לא רואים כאן, בקומפוזיציה שבחרת, ותנועות הגוף מאוד מינוריות ופסיביות. הם יכלו לשבת - באותה מידה בדיוק.
החליפות, אני משער בעקבות רצון להצללה, נראות שקערוריות. נדרשת הצללה יותר חלקה ואזורית.

הכוונה טובה ונכונה. שמחה היא חלק חשוב בחיי הרוחניות של האדם, וגם של הצייר...

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הירידה לפרטים.
הדבר הקשה ביותר זה ליצור פרספקטיבה אמינה.
הרבה ציירים - נכשלים בזה וכנראה גם אני.
לקחתי את הערותיך המחכימות לתשומת ליבי ואישם
אותן בציורים הבאים שלי
שנה טובה וגמר חתימה טובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה למפרט;1385465:
הדבר הקשה ביותר זה ליצור פרספקטיבה אמינה.
הרבה ציירים - נכשלים בזה וכנראה גם אני.

בתוכנת מנגה סטודיו ישנם כלי סרגל שנותנים תמיכה מעולה ביותר לציור פרספקטיבה.
אני אישית משתמש בעיקר בהם כדי לקבל מושגי פרספקטיבה נכונות. וגם ציירים מקצוענים משתמשים בהם - יוני, דןברלב וכו'.
כמדומני שישנה קבוצה משתלמת ביותר עכשיו אצל הר' דן, לרכישה מוזלת מאוד של התוכנה. מומלץ ביותר!!

• הוסף לסימניות
הצטרפתי לקבוצה של דן ואפילו הפקדתי היום בחשבונו את הסכום הנדרש.
תודה על העיצה המועילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה