ותאוותו בידו---

• הוסף לסימניות
חחח נראה לי שהאכלן הזה צריך לקנות את הספר של הרזיה שהתפרסם כאן לא מזמן:) רמת הציור מדהימה!

• הוסף לסימניות
יפית את פשוט מותק
ואם אני הייתי המורה שלך הייתי נהנית מאד
סליחה, תגידו לי, מה סימן יותר מובהק לזה שהשיעור נכנס לה לעצמות אם לא שאני פשוט מביעה אותו בצורה כל כך יפה?? תגידי לה את זה... ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יסמין שטרן;1768020:
דווקא לי תמיד נתנו לצייר בשיעור! זה הכי כיף!
הייתי גם מציירת את המורות והן היו נהנות אח"כ מהציורים...
היה טוב!.... (חבל שגם עכשיו אין לי זמן להתאמן הרבה)

הן פשוט נתנו לך לצייר אותן?
אני זוכרת טוב מידי את המורה הראשונה שציירתי בשיעור (בציורים הבאים הייתי זהירה יותר) היא נעצרה באמצע המילה ופתחה את העיניים בכזה הלם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטה מרמורש;1768898:
הן פשוט נתנו לך לצייר אותן?
אני זוכרת טוב מידי את המורה הראשונה שציירתי בשיעור (בציורים הבאים הייתי זהירה יותר) היא נעצרה באמצע המילה ופתחה את העיניים בכזה הלם...

טוב שזה נגמר רק בהלם...
אצלי זה נגמר רע מאוד:mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי 25;1769121:
טוב שזה נגמר רק בהלם...
אצלי זה נגמר רע מאוד:mad:

אוהו, היה לזה המשך.
את המורה הזאת לא העזתי לצייר יותר למרות תוי פניה החדים והנוחים כל כך לאיור.

• הוסף לסימניות
יאללה יאללה תתחילו לשפוך

אני בכיתה ב' היתה לי מחברת ציור במיוחד בשביל קשקושים בשיעורים
זוכרת את המורה עוברת בין הטורים באחד הימים הראשונים ללימודים ומרימה את המחברת ומסתכלת
זוכרת עד היום את המבט הזה, כאילו לי זה היה מובן מאליו שיש לי מחברת לציורים והיא הסתכלה עלי כאילו נפלתי מהירח. הרגשתי כזו חריגה ומוזרה :(
למורות זה הציק תמיד אבל כנראה העדיפו את השקט...

אבל איכשהוא הכשרון לא טופח ונדחק הצידה...

• הוסף לסימניות
פתחו אשכול נפרד לנושא "ציירים בתור נוער לומד" ואוסיף לכן את הפן החיידרי + ישיבתי. וואי וואי מה שאנחנו עברנו בחיידרים ובישיבות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירחמיאלל;1767272:
את ממש בטוחה שהמנהלת שלך לא מסתובבת פה?
ככה, לפעמים, בשעת חלון...
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

אצלנו התלמידות יש משפט: אם מורה ראתה אותך בקניון, כנראה שהיא גם הייתה שם.;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה