כללי ותמחור לעלון שבועי.

• הוסף לסימניות
א. איך סוגרים עלון שבועי. צד אחד שבו יש 3 חלקים. אני מכינה את העיצוב והם רוצים למלא כל שבוע בתוכן שבועי שונה.
הרעיון הכי קל זה לסגור לjpg ולהשים בכותרת עליונה ותחתונה בוורד, להשים שלוש קוביות טקסט ושלום על ישראל...
אבל- האם האיכות תשמר?
האם יש אפשרות לסגור לפידאף והם ימלאו כל שבוע אבל בלי שיהיה להם תוכנה מיוחדת לשם כך...
ב. מה טווח המחירם לעלון שבועי כזה?

תודה לכם!

• הוסף לסימניות
תשמחו אותי מאוד מאוד אם מחר אחה"צ אכנס ומשהו יכניס תשובה...

תודה!

• הוסף לסימניות
האופציה המקובלת במצב זה היא אכן לשמור בתור jpg באיכות 300 DPI ולהכניס לוורד, זה מספיק איכותי,
רק עדיף לוודא שמי שעובד על זה אח"כ יש לו מידע בסיסי בוורד, כדי שידע להחזיר את הרקע למקום, מכיון שהוא כל הזמן קופץ תוך כדי הקלדה.
וכן שידע לסגור בסוף ל-PDF

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זאבי;486310:
האופציה המקובלת במצב זה היא אכן לשמור בתור jpg באיכות 300 DPI ולהכניס לוורד, זה מספיק איכותי,
רק עדיף לוודא שמי שעובד על זה אח"כ יש לו מידע בסיסי בוורד, כדי שידע להחזיר את הרקע למקום, מכיון שהוא כל הזמן קופץ תוך כדי הקלדה.
וכן שידע לסגור בסוף ל-PDF
אם התמונה בתוך הכותרת כמו שנאמר לעייל אין את הבעיה של קפיצת התמונה ואם סוגרים נכון אז יש איכות מלאה.

• הוסף לסימניות
תודה!
וזה בסדר לסגור לדפוס מוורד?
הם ישלחו קובץ וורד לדפוס? זה נשמע לי לא טוב. אבל אם זה האפשרות היחידה....

מה בנוגע לתמחור (השאלה הכי מעצבנת בפורום, אני יודעת...:eek:)

• הוסף לסימניות
לא
תכיני להם בוורד כמו שכתבו למעלה (כותרות)
ולדפוס שיסגרו לPDF

• הוסף לסימניות
או קי. זה מה שאעשה...
יש למשהו טווח מחירים כמה לתמחר להם?
תודה!

• הוסף לסימניות
בבקשה...
אם יש משהו שיכול לעזור לי בנושא התמחור. (אני יודעת שאתם לא אוהבים.. אבל אולי בכל זאת...)
אפשר אפילו באישי.
תודה.

• הוסף לסימניות
אולי רק משהו אחד שיתן לי כוון קטן?
באישי. מבטיחה לא לפרסם...

• הוסף לסימניות
לתועלת כולם,

בword2007 לא צריך יותר להדפיס לPDF
פשוט מתקינים את התוכנה המצורפת כאן (תוסף מקורי של מיקרוסופט ולא שוקל כמעט כלום על המחשב) ואחרי שמסיימים עם הקובץ עושים שמור בשם ואז יש אפשרות של PDF באיכות גבוהה מאוד, יותר מהדפסה לPDF.

ועוד הערה, כדאי לשמור ללקוח את הקובץ WORD בתור בלאנק ככה שלא יילך לו הקובץ אלא יהיה קובץ מוכן לעבודה בכל שבוע.

קבצים מצורפים

• SaveAsPDFandXPS.rar
    KB 532.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בקשר למחיר
לדעתי פשוט תיקחי מחיר לפי עיצוב של עמוד A4 רגיל, כמה שאת לוקחת על פלייר תכפילי לפי כמות העמודים.
לא לשכוח שזה לא גרפיקה חד פעמית אלא לאורך זמן מה שאומר שלא צריך לרחם בסכום.

ועוד משהו, יש כמה שנפלו בזה, בעבודות כאלה תמיד כדאי לסגור חוזה שמצוין בו גם שהמחיר הסופי לא כולל את הPSD. אלא בתוספת תשלום שתקבע לפי העבודה שהיתה עליו

מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
בקשר למחיר
לדעתי פשוט תיקחי מחיר לפי עיצוב של עמוד A4 רגיל, כמה שאת לוקחת על פלייר תכפילי לפי כמות העמודים.
לא לשכוח שזה לא גרפיקה חד פעמית אלא לאורך זמן מה שאומר שלא צריך לרחם בסכום.

ועוד משהו, יש כמה שנפלו בזה, בעבודות כאלה תמיד כדאי לסגור חוזה שמצוין בו גם שהמחיר הסופי לא כולל את הPSD. אלא בתוספת תשלום שתקבע לפי העבודה שהיתה עליו

מקווה שעזרתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה