ותנו כבוד לתורה-רעיון למילוי בלינצ'עס שהוא לא ולא ולא

• הוסף לסימניות
עבור סיום קניין ש"ס,
דרוש רעיון למילוי בלינצ'עס לא כבד, לא פטריות וחצילים בטעם כבד, ולא תפו"א.
רגע, רגע יש עוד כמה תנאים: עלות הגיונית והכנה לא מורכבת.
אודה לרעיונות מהשפים/יות המופלגים כאן, בפורום.

• הוסף לסימניות
אולי רצועות של ירקות מאודים?
חזה עוף עם פטריות?

• הוסף לסימניות
מתוק או מלוח?:confused:
לפתיחה או לקינוח?:confused:

• הוסף לסימניות
בשרי?
יכולות להיות הרבה הצעות לא?

דגים?

• הוסף לסימניות
מה רע בירקות מאודים?
יש לי מתכון פצצה של מלוי חזה מוקפץ עם פלפלים. רץ עם בלינצ'עס, קל נורא וטעים עוד יותר נורא..
אם יהיה ביקוש- אעלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;827966:
מה רע בירקות מאודים?
יש לי מתכון פצצה של מלוי חזה מוקפץ עם פלפלים. רץ עם בלינצ'עס, קל נורא וטעים עוד יותר נורא..
אם יהיה ביקוש- אעלה.

תני מתכון בבקשה. מתחילה לגרות...

• הוסף לסימניות
הכנתי השבוע ויצא מאד טעים:
בצל,פלפלים,חצילים,פטריות מטגנים טוב טוב מטבלים במלח,פלפל,פפריקה חריפה ומתוקה,טיפונת סוכר חום וכף דבש,מוסיפים תירס וממלאים בבלינצס.מגישים חם.יצא מעדן.
אני חתכתי לקוביות ולא לרצועות כדי שלא יכביד על הבלינצס (שהם לא יקרעו,)ועדיף למלא לפני ההגשה, גם כדי שלא יקרעו ולא יהרסו מהנוזלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;827966:
מה רע בירקות מאודים?
אם יהיה ביקוש- אעלה.
יש ביקוש

• הוסף לסימניות
מצטערת שהגעתי לזה רק כעת:

מלית חזה עוף פיקנטית:
מצרכים:
300 גרם קוביות מחזה עוף
בצל
4 כפות שמן
פלפל צי'לי קצוץ או רוטב צ'ילי מוכן
כף דבש או סילאן
מלח ופלפל ופפריקה מתוקה לטעם וצבע
1/2 כוס קוביות גמבות צבעוניות

הכנה:
מטגנים בצל להזהבה ומוסיפים את קוביות החזה ומטגנים עד שרכים
מוציאים לקערה
מטגנים את יתר המצרכים כשתי דקות ומשדכים את החזה
מערבבים מקררים וכמובן משבחים טעמים

במקור (פירגה) היה רשום שם גם כוס שעועית ירוקה מבושלת (הקשר לא ברור), אבל התעלמתי מהשורה הזו באדישות אופיינית. כאמור יצא יאמי לגמרי, ומתאים במיוחד לבלינצע'ס, במרקם ובטעם.

לעוד מגוון מליות: http://www.pirge.co.il/בלינצס-ופנקייקס/טורטייה-במליות-שונות-ומגוונות

לחסומים הרי הכותרות, (יועתקו לפי ביקוש):
2 סוגי מליות בשר, מלית טונה, מלית חזה מוקפץ בסגנון סיני.

• הוסף לסימניות
עשיתי פעם לארוע בשר טחון וירקות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה