"ותשובה ותפילה

• הוסף לסימניות
...מעבירין את רוע הגזרה"

נכון שכבר נחתמנו לחיים טובים ושנה מאושרת אבל בכ''ז כדי לשמר את הרגעים...
קטילות חופשי וכל מה שעולה ברוחכם.
אני מעלה את שלושתם כי אני רוצה לשמוע איזו לדעתכם הכי תופסת,הכי מעבירה את עוצמת וחווית התפילה .ואם בכלל...[אני צריכה לבחור אחת בלבד!]

• הוסף לסימניות
האמת שאף תמונה לא מעבירה כ"כ רושם של תפילה... חסר משהוא באוירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;863758:
איך מצלמים בזמן "תשליך"?

מחזיקים תמצלמה ולוחצים על המחשף .....:rolleyes:

באמת- נגיד והיא אמרה תשליך בר"ה ונסעה לצפון בעשרת......

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות!!!!!!!
למיטב ידיעתי אומרים תשליך בראש השנה...

• הוסף לסימניות
הראשונה הכי תפילה
השניה- מיוחדת מאוד בעיני.

השלישית.... לא משו.

(בשביל האינטלגנציה- מי שלא מספיק לאמר תשליך בר"ה יכול לאמר כל עשרת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;863763:
סליחה על הבורות!!!!!!!
למיטב ידיעתי אומרים תשליך בראש השנה...

את רואה מה זה!
דאגו להעלות לך את האינטלגנציה:)
יש אפשרות לומר כל עשרת ימי תשובה---

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;863770:
(בשביל האינטלגנציה- מי שלא מספיק לאמר תשליך בר"ה יכול לאמר כל עשרת)

זה לא רק ענין שלא הספיקו. יש קהילות שזה מנהגם מלכתחילה. ויזניץ בעלזא ואולי עוד. אומרים בח' תשרי יום י"ג מידות.

והתמונות הכי אהבתי את 1. הייתי מכנה אותו "התבודדות".

• הוסף לסימניות
הראשונה מדהימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;863778:
והתמונות הכי אהבתי את 1. הייתי מכנה אותו "התבודדות".
חשבתי על זה...אבל השארתי ת'אופציה לאשכולות מאומן : )

• הוסף לסימניות
שלושת התמונות ואוו, חשיפות מעניינות, קומפוזיציות טובות, וכיוון תאורה מקסים ... מושלם
הראשונה מקסימה צבעים טובים וסימטריה מדוייקת, ההבעה שלו פחות מעניינת, והמיקום שלו בפריים ...
השניה לטעמי היא הטובה ביותר, השילוב של הקנייטש והסאמט, התנועה של היד, החיתוך וקונטורי התאורה מדהימים, קצת יותר הפרדה ביניהם ע"י תאורה היה משפר
השלישית היתה לוקחת מקום ראשון אם כף היד לא היתה חתוכה, הקומפוזיצה כיוון התאורה והחשיפה מושלמים, משאירים לצופה לדמיין את הבעת המתפלל עם היד ... במחשבה שניה אולי זאת היא הטובה ביותר למרות כף היד שנבלעת בעמוד
אהבתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;863827:
שלושת התמונות ואוו, חשיפות מעניינות, קומפוזיציות טובות, וכיוון תאורה מקסים ... מושלם
הראשונה מקסימה צבעים טובים וסימטריה מדוייקת, ההבעה שלו פחות מעניינת, והמיקום שלו בפריים ...
השניה לטעמי היא הטובה ביותר, השילוב של הקנייטש והסאמט, התנועה של היד, החיתוך וקונטורי התאורה מדהימים, קצת יותר הפרדה ביניהם ע"י תאורה היה משפר
השלישית היתה לוקחת מקום ראשון אם כף היד לא היתה חתוכה, הקומפוזיצה כיוון התאורה והחשיפה מושלמים, משאירים לצופה לדמיין את הבעת המתפלל עם היד ... במחשבה שניה אולי זאת היא הטובה ביותר למרות כף היד שנבלעת בעמוד
אהבתי
תודה שלא חסכת במילים :)

• הוסף לסימניות
שניים הראשונות מיוחדות
את השלישית לא אהבתי.

• הוסף לסימניות
אחרי כל הדברים היפים שנאמרו פה ע"י כל המקצוענים. ..חשבתי אולי בגלל שאני לא מבינה בצילום,לא הרגשתי את עוצמת התפילה שכך חשבתי שאת מחפשת.. התמונות מקסימות! ובאמת הראשונה מביעה ביותר ומזכירה התבודדות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סולו;863751:
...מעבירין את רוע הגזרה"

נכון שכבר נחתמנו לחיים טובים ושנה מאושרת אבל בכ''ז כדי לשמר את הרגעים...
קטילות חופשי וכל מה שעולה ברוחכם.
אני מעלה את שלושתם כי אני רוצה לשמוע איזו לדעתכם הכי תופסת,הכי מעבירה את עוצמת וחווית התפילה .ואם בכלל...[אני צריכה לבחור אחת בלבד!]

עם אווירה או בלי אווירה אהבתי את השניה והשלישית
יופי של תמונות לטעמי
מוטי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;863986:
עם אווירה או בלי אווירה אהבתי את השניה והשלישית
יופי של תמונות לטעמי
מוטי :)

תודה.

• הוסף לסימניות
השלישית מסתורית ודרמטית.
השניה מעבירה אווירת תפילה ורצינות.
לראשונה זוהר אדמדם נעים הנותן למחזה נופך מיוחד.
בקיצור אחת יותר מעניינת מהשניה.
לעיני -השלישית הכי אומנותית.

• הוסף לסימניות
אני מאוד אוהב את האור בראשונה,
הגוון האדמדם מאוד מוסיף לאווירה

שימי לב שהרגת את השניה בהקטנה.... צריך להיזהר

תכלס, לפעמים שווה להעלות לפה תמונות
רק בשביל הפיוטים שנוי מוסיפה להן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה