כללי ו"אהבתי" לרעך כמוך

• הוסף לסימניות
ו"אהבתי" לרעך כמוך!
מכובדיי!
יש אומרים שגלויי חיבה מסוג "לייקים"
מקדמים את האתר ובעליו.
והנה העזתי אני הקטן לבקש מהציבור קדוש לבקר בכתובת
www.isrodesign.weebly.com
לחוות דעתכם היקרה לי וללחוץ במידה ואהבתם על "אהבתי"
אי אפשר לתאר כמה טוב יהיה לי.
כולנו רוצים תשומי ...
כמו כן אם מישהו יוכל להתקשר ל"אתרוג" רימון "נתיב" וכדו' ולבקש שיפתחו את האתר לכלל ישראל. זה יהיה ממש נהדר.
בכל מקרה הצלחה לכולם חודש טוב
דברי הקטן
מעריך את כל אחד מכם ושואב השראה מעבודתכם באמת.
ישראל.

• הוסף לסימניות
אינך צריך להיות נתיבי בכדי שיפתחו את האתר אוטמטית.
פשוט שלח מייל ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
עם בקשה לצרף את האתר לאינדקס האתרים הפתוחים אוטמטית.
ובמידה וימצאו לנכון, יפתחו.

• הוסף לסימניות
שלחתי מייל. תודה. נקווה לטוב.

• הוסף לסימניות
נכנסתי . מהכיתוב נהניתי אך שים לב שהוא קשה מאד לקריאה. לא באתי לרפות ידים אלא להועיל וכולי תקוה שאכן כך יקרה:
את העבודות עצמן לא רואים. רק ריבועים לבנים.
בכללי נראה לי שווה להשקיע בעיצוב האתר. בצורה הנוכחית לא נראה לי שהוא יקדם אותך.

• הוסף לסימניות
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
אהבתי את השם של המבצע :p

• הוסף לסימניות
הגיע זמן לעשות אשכול כזה:) !

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה! לא השקעתי מי יודע מה. השתמשתי בפלטפורמות מוכנות (שבלונים מוכנים)
מומלץ מאוד לנסות לבנות את האתר שם! שווה!
רק ש נתיב ואתרוג לא יאפשרו את זה ובצדק. אלא אם מכן לחסום תמונות אולי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה