ו.... הגענו לבית

• הוסף לסימניות
לא שהשקעתי רציני בתמונה אך אשמח לחו"ד (ולכותרת..)

קבצים מצורפים

• פליטת עץ.jpg
    2.8 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
צילום יפהפה! בעיני זו התגלמות המונח "אבסטרקט". האוביקטים בצילום מתפקדים כצורות גאומטריות, לא בתפקידם האמיתי (ציפורים, עץ). אני מעריצה מושבעת של ז'אנר הצילום הזה.
הייתי קוראת לשרשור בשם הבא:
:.::.|

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי 92;958666:
מנסה להבין.. בינתיים חושבת איך..
הנה ככה.
(זה סוג כזה של כותרות שנמצא לפעמים בשימוש בפורומי צילום. אני מתה על זה. זה מכריח את הצופה להסתכל על הצורות בגרפיות בתמונה, ומתאים במיוחד לסוג הזה של צילומי אבסטרקט.)

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 23.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תמונה יפהיפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;958671:
הנה ככה.
(זה סוג כזה של כותרות שנמצא לפעמים בשימוש בפורומי צילום. אני מתה על זה. זה מכריח את הצופה להסתכל על הצורות בגרפיות בתמונה, ומתאים במיוחד לסוג הזה של צילומי אבסטרקט.)

מממממ באמת מעניין..
אם כך, יש לי מהסדרה הזאת איך הציפורים עושים ממש 'צורת לב'..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה