ו' מנוקדת בפתח

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיון למילה (שניתן לצייר) שיש בה את האות ו', והאות ו' מנוקדת בפתח?

• הוסף לסימניות
אני לא טובה בניקוד... אבל יש:
אוז ברוז
אוזה
ופל
אוי וי
ויזתא

• הוסף לסימניות
ואזה(אגרטל)

• הוסף לסימניות
תודה על כל התשובות, אבל אוז, ברוז, ופל, ואזה, דור - עם קמץ.
את השאר לא בדקתי אבלילדים לא יבינו את זה מספיק...

אשמח לעוד רעיונות.

• הוסף לסימניות
תודה על כל התשובות, אבל אוז, ברוז, ופל, ואזה, דור - עם קמץ.
את השאר לא בדקתי אבלילדים לא יבינו את זה מספיק...

אשמח לעוד רעיונות.

• הוסף לסימניות
גם מי שלא נקדניסט/ית בטבע, אשמח לקבלגם רעיונות עם קמץ, אולי מהם תבוא בכ"ז הישועה...

• הוסף לסימניות
וזיר ? (זה מה שכתבנו במקצוע בחיצומחדומם)

• הוסף לסימניות
קשור לנושא כלשהו?
מקדי יותר בבקשה.
הציעו לך מילים המתחילות באות ו', לכן הו' מנוקדת בפתח. השאלה אם זה רלוונטי? כי אם כן, אז לכל מילה תוכלי לצרף ו' "מפותח".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתיג;1384370:
קשור לנושא כלשהו?
מקדי יותר בבקשה.
הציעו לך מילים המתחילות באות ו', לכן הו' מנוקדת בפתח. השאלה אם זה רלוונטי? כי אם כן, אז לכל מילה תוכלי לצרף ו' "מפותח".

עניינים של לימוד קריאה. אני צריכה לצייר ציור של משהו (לא משנה מה או באיזה נושא) שמתחיל באות ו' שתחתיה יש פתח. כל מה שהציעו פה בינתיים- קשה לי לצייר או מתחיל בקמץ...

ו' חיבור ש'מפתחים' אותה, לא עוזרת לי. זה 'זיוף' שהילדים לא יאהבו...

תודה לכל המנסים. כל מילה עוזרת לי (גם הקמוצות).

• הוסף לסימניות
נראה לי שהמיל "וו" מתחילה בפתח, במשמעות של מסמר שתולים עליו.

• הוסף לסימניות
אפשר שלט לדלת עם משפחה המתחילה בו' (וענונו, ועקנין, וינברג, וייס)

אגב, לדעתי 'וילך' כבר נהיה צירוף, וזה לא כמו סתם מילה שהוסיפו לה ו' החיבור.
כנראה אין הרבה מילים הפותחות בו'. אפילו בוידוי - 'והרשענו'

• הוסף לסימניות
אולי תלכי אכן על שמות: כמו ורדה, וגשל וכד'
אמשיך לחשוב עבורך, בל"נ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה