חו"ד זְכֹר לְהַדְלִיק אֶת הַפֶּלֶאפוֹן בִּיצִיאָתְךָ מִבֵּית הַכְּנֶסֶת - מודעה ברוח התקופה

• הוסף לסימניות
סתם הערה מעצבנת, אבל שתדעו ש'פלאפון' זה שם של חברה.
המכשיר קרוי 'טלפון' (בצירוף סלולרי או נייד).
אבל מה לעשות, 'שבשתא - כיון דעל, על'...
כך או כך, הראשון נראה לי מושלם, רק ליישר את הבס"ד ואת ההערה למטה שיתחילו בקו אחד עם גוף המודעה

• הוסף לסימניות
הלקוח בחר את מס' 1.
היה חשוב לו להדגיש את ה'בין אדם לחבירו' בעובדה שאולי מישהו מחפש אותך, לא בגלל ליגלוג וכדו'.
תודה לעוזרים ולמכוונים!

קבצים מצורפים

• מתפלל יקר.pdf
    KB 68.7 · צפיות: 76
  • הוסף לסימניות
בכל זאת אני כותבת אפילו שאין צורך
הכי אהבתי את 1. בסופו של דבר
ולו רק בגלל עניין הולכת העין

• הוסף לסימניות
יצירתיות וקופי כובשים!
מבחינת עיצוב,
הייתי מוסיפה עוד שוליים
ולצמצם רווחים בין האותיות
הייתי משאירה את הפונט השונה למשפט בקטן, הוא הדגיש אותו יותר כהערת שוליים שמבארת את הנאמר (הנכתב...)
(בסקיצה 3)
ולגבי הלמדים במילה מתפלל- הייתי מנסה 'להשכיב' את שניהם

החשיבה מחוץ לקופסא וכל הרעיון באופן כללי- ממש אהבתי!

• הוסף לסימניות
היה חשוב לו להדגיש את ה'בין אדם לחבירו' בעובדה שאולי מישהו מחפש אותך, לא בגלל ליגלוג וכדו'.
תודה לעוזרים ולמכוונים!
אולי לא הובנתי נכון!
לגלוג בפרסומות, זה מסר שאמור להניע רגש במוח של הקורא.
זה לא בא בשביל לפגוע או לזלזל במישהו או משהו, זה יותר בשביל ההומור.
ולכן
מודעה מספר 1 יש בה מסר שכזה, אפשר לקרוא לזה לגלוג (למי שאף אחד לא מחפש אותו,) ואפשר לקרוא לזה חסד ובין אדם לחבירו (למי שהרבה מחפשים אותו). אפשר לקרוא לזה כל מיני דברים (לפי ראות עיני הקורא)

לסיכום: הלקוח שלך רואה א"ז בצורה כזאת של בין אדם לחבירו, אבל כל אחר יראה א"ז בצורה שונה!
בכל אופן מובטח למודעה שתפעל את פעולתה ימים רבים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה