ז'אנר מוזיקה

• הוסף לסימניות
היי חברים אשמח מאד אם מישהו יכול להעלות בסיכום את ההסבר וההגדרה של כל הז'אנרים של המוזיקה שיש היום לתועלת כולנו

• הוסף לסימניות
היי חברים אשמח מאד אם מישהו יכול להעלות בסיכום את ההסבר וההגדרה של כל הז'אנרים של המוזיקה שיש היום לתועלת כולנו
מתוך המכלול ראה כאן

• הוסף לסימניות
היי! שכחת פריילאך!....:D:D:D

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה של בור... למה ליפא שמעלצער נקרא מלך המוזיקת פופ בעוד שבאורגן שלי מקצב פופ נשמע שונה לגמרי מהזאנר שלו... ואולי הייתי קורא לו מלך הרוק

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי שאלה של בור... למה ליפא שמעלצער נקרא מלך המוזיקת פופ בעוד שבאורגן שלי מקצב פופ נשמע שונה לגמרי מהזאנר שלו... ואולי הייתי קורא לו מלך הרוק
כש'מחרדים' שיר תמיד הוא ישמע יותר רוקיסטי קצבי
וחוצמזה פופ זה לא בדיוק ז'אנר מוגדר, זה רק קיצור של 'פופולרי', ורק השאלה אצל מי...

• הוסף לסימניות
כש'מחרדים' שיר תמיד הוא ישמע יותר רוקיסטי קצבי
וחוצמזה פופ זה לא בדיוק ז'אנר מוגדר, זה רק קיצור של 'פופולרי', ורק השאלה אצל מי...
וואלה סיקרנת אותי מה ההגדרה של פופולרי... כי אצלי ג'אז זה מאד פופולרי...

• הוסף לסימניות
וואלה סיקרנת אותי מה ההגדרה של פופולרי... כי אצלי ג'אז זה מאד פופולרי...
פופ היא מוזיקה פופלארית, שזה אומר כל מה שהציבור קונה ובהמוניו. יש זמרים עולמיים שכל שיר שלהם זוכה למילארדי (!) צפיות, ועדיין המוזיקה שלהם מתחת לכל ביקורת מבחינת רמת המוזיקה וסגנון השיר.
ג'אז זו מוזיקה אומנותית ללא ספק, רוב העולם לא מבין אותה ובוודאי לא מאזין לה, ככה ש"פופ" היא לא.
ואגב, ליפא רחוק מאוד מלהיות "מלך" של סגנון כלשהוא, הסגנון שלו מועתק קומפלט מסגנונות של זמרי פופ עולמיים, הוא בסך הכל "מגייר" אותם קצת ומגיש לציבור החרדי שאינו מכיר ושומע את הזמרים הנ"ל...
.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה