זארה הייתה לזרה

• הוסף לסימניות
רבותי,מה עושים?
רכשתי לכבוד פסח לילדה סרפן מרשת זארה עוד התאמתי עליונית.לאחר כביסה אחת על פי הוראות הסרפן החל להתפורר בתפרים ובעוד כל מיני.
החזרתי לחברה ,אמרו שיבדקו במעבדה.
רק היום[חודש] מאז ,התקשרתי אני לשרות לקוחות תוססת וזועמת כהוגן.
ומה התשובה לדעתכם?
זה לא חיידקי, זה ויראלי:mad:
כלומר-
נבדק ונמצא שגורם חיצוני גרם לזה וזו לא אשמת החברה.
מפוצץ!!! חוץ מזה שנתקעתי עם עליונית בעוד 140 ש"ח שאין לה דורש,הם מעזים להטיל אחריות על הלקוח.
בבית עוד שני סרפנים מוכנים לשליחה שאף הם גילו סימני חוליגניות הזויים.

שלחתי מייל אגרסיבי למנהלת שרות לקוחות ופקס אם תרצו גם.
איך אפשר לחכות להם בסיבוב?!
הבו עצות למי לפנות.
תודה

• הוסף לסימניות
מעניין, דווקא זארה יש להם שרות הכי טוב מבחינתי, לעומת רשתות חרדיים כגון קידישיק שיש להם שרות זבל, (סיפור שקרה לגיסתי קיבע לי את העובדה הזאת)
בשארה תמיד על המקום אמרו לי קחי חדש, קחי במחיר הזה מה שבא לך
והחזרתי לא מעט פריטים לשם בחמש שנים האחרונות

• הוסף לסימניות
האמת,הם הפתיעו אותי.אני יודעת שאם זהאחרי כביסה הם לעיתים עושים בעיות .אבל לפעמים המפגש הנפלא עם הבגד מגיע אחרי הכביסה הראשונה

• הוסף לסימניות
קרה לנו עכשיו אותו דבר שם עם נעליים,
הילדה לבשה את הנעל 4 פעמים וכל הצבע התקלף, (מדובר בילדה עדינה מאד שלבשה אותם רק בבית) בזארה לקחו את הנעל ל"בדיקה" ולאחר 3 שבועות החזירו ואמרו שהנעל נהרסה מגורם חיצוני...

• הוסף לסימניות
גם לי היה עם זארה משהו כזה
שנה שעברה קניתי לביתי שם סנדלים, לבשה אותם בערך חודש והם היו נראות מזעזע! (והיא ילדה שיודעת לשמור על נעליים) בשרות לקוחות אמרו לי שזה גורם חיצוני ולא אשמת הנעל, ובמהלך הקיץ הם נקרעו (בסוגר) שוב שלחתי ושוב אותה תשובה, ניסיתי להתווכח אבל לא ממש עזר לי.

• הוסף לסימניות
זארה לא חיה ולא קיימא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1025812:
לעומת רשתות חרדיים כגון קידישיק שיש להם שרות זבל,

מעניין אני פעם ראשונה שומעת טענות על קידי שיק.
אני קונה שם את כל הקולקציה והשירות מדהים... תמיד בכיף!

• הוסף לסימניות
יש למי לפנות בעניין הזה?
כאן לא מדובר בנעל שאולי הילד שפשף ,רואים פשוט בעיניים איך הבד מתפורר ,גם בצידי התפרים.
איזה גורם חיצוני למען ה' יכול להיות שותף כאן?

החור באוזון???:rolleyes::cool::rolleyes:

• הוסף לסימניות
אולי טעון טיפול של המודיע

• הוסף לסימניות
תגידי להם שיש פייסבוק, זה אמור לעזור

• הוסף לסימניות
פניות בעבר ל'המודיע' מאיר גולד בעניין נעלים דווקא, נענו בנוסח:'הפרצה בשוק הנ"ל ידועה אך אין כל כך מה לעשות....'

לגבי פייסבוק, נשמע מעניין.

הבוקר[פחות מ24 ש' לכתיבת המייל הנזעם והמאיים] עודכנתי כי המקרה נלקח לטיפולה האישי של מנהלת השרות. בזארה מקפידים לאמר כי טיפול בפניות לוקח 10 ימי עסקים.

לא נעים בעליל,אבל הנה הוכחה ניצחת לעובדה שעמ"י נשמע רק בזעקות :rolleyes:

• הוסף לסימניות
גם לי היה אותו סיפור עם חצאית של בתי שהתפוררה עוד לפני הכביסה הראשונה, וכמובן כרגיל לקחו לבדיקה של חודש - אם לא יותר - ואז חזרו אלינו עם תשובה: "מבדיקה יסודית ברור הדבר כשמש בצהרים שזה ע"י גורם חיצוני"...
לא היה לנו כח לריב איתם, וחבל...
אך במקרה אחר - בקניית איזשהו מוצר חשמל - העברתי מסר תקיף כאילו יש לי קשרים בעולם העתונות וכו' ולא כדאי להתעסק בכך, וקיבלתי אחלה שירות!!!

• הוסף לסימניות
לאחרונה היו לי הרבה עוגמות נפש דומות,
בקידי שיק טענו על סרפן שנהרס שהילדה מדי שובבה
בריצ'ל עדיין לא קיבלתי תשובה על המיכנסים
ובפוקס החליפו לי מיד

• הוסף לסימניות
אני קניתי סריג בחנות בבני ברק שבהוראות הכביסה שלו היה מציון כביסה קרה ביד, אחרי הכביסה הראשונה לפי ההוראות הסריג הוריד צבע ונהרס, כשפניתי לחנות המוכרת התקשרה לבעלת החנות והיא אמרה לי שלא כיבסתי לפי ההוראות, כשאמרתי לה שכיבסתי לפי ההוראות היא אמרה לי שכביסה ביד הורסת את הבגד כי לא סוחטים מספיק חזק ואז המים אם הצבע נשארים בבגד וכ' אמרתי לה שזה חוצפה כי לא קבלתי כאלו הוראות וכבסתי לפי התוית היא התחילה לצעוק עלי שהעזתי להגיד לה שזה חוצפה ודרשה ממני לצאת מהחנות.

• הוסף לסימניות
היה לי סיפור עם רשת אחרת ידועה. סיפור חצוף עוד יותר. מה לא עשיתי? כלום לא עזר.
בעבודה היה לנו באותו זמן אינטרנט פתוח, ישבתי להם על הפייסבוק (עם חשבון שפתחתי במיוחד לצורך זה) וכל שעה עדכנתי מה שלום הפנייה שלי.
פניתי לישראל הוגנת, וזעמתי על מנהל החנות, נאדה!
בסוף נתנו לי זיכוי שהיה אמור להיות לי מלכתחילה. למרות שהיה על 80 שקל, לא העזתי להכנס שוב לחנות עד שהזיכוי השתפשף (מכירים נייר פקס?) ועד היום אני בשום אופן לא נכנסת לחנות שלהם, למרות שיכלתי לקנות שם כמות יפה של בגדים.
החנויות חושבות שהרוויחו את ה100 שקל של הבגד, ולא מבינות שההפסד גדול עוד יותר.

• הוסף לסימניות
לא חבל להתעצבן ולהפסיד כסף, כשאפשר בכמה פעולות פשוטות לצאת צודקים?

גיסתי קנתה בגד יקר לשבת שבע ברכות שלה, הבגד כמובן נרכש כמה חודשים לפני הארוע, ועבר תיקון (הארכה, מבד שהמוכרת בחנות נתנה לה)
הבגד היה בצבעי השחור בז', ולפני הארוע החליטה השויגער שלי לכבס אותו כדי שגם החלקים הבהירים יהיו נקיים ויפים. כמובן כביסה ביד, מים קרים וכו'. היא רק הכניסה את הבגד לקערה, עוד לא הספיקה להרטיב את כולו וכבר ראתה איך החלק השחור מוריד צבע עכור וכהה שנתפס תוך רגע בחלק הבהיר. היא נסתה לשטוף שוב בטוש, נסתה לכבס במכונה וכו' אבל המציאות נותרה עכורה ולא יפה. הבגד לא היה ראוי ללבישה בצורה שכזו.
נסיון פניה לחנות הביא צעקות שאת הבגדים שמוכרים פה לא מכבסים בכלל (אז למה זה לא כתוב בשלט? ולמה על הבגד יש הוראות כביסה למכונה?) כשהיא רצתה לדבר עם בעלת החנות היא קיבלה הודעה שבעלת החנות היא אלמנה ולכן לא להתקשר אליה כי זה יצער אותה. (לא משנה שזה לא נכון, אני מכירה את בנותיה של בעלת החנות)
כשהיא התעקשה המוכרת 'הואילה בטובה' להתקשר לבעלת החנות, והיא באדיבותה הרשתה להם לבחור בגד מפינת המבצעים ולשלם על פי אחוז ההנחה הנקוב עליו (ז"א כמו כל בן אדם שיכנס לחנות לתומו...)
גיסתי פנתה עכשיו לארגון 'ידיד' - ארגון של עורכי דין מתנדבים שמוכנים לטפל בתיקים שכאלו בחינם.
אחרי מכתב אחד מהם בעלת החנות בעצמה התקשרה והתנצלה ורוצה לפצות וכל הכוונות הטובות שלה פתאום התגלו.
השוויגער שלי הפנתה אותה לעורך הדין, שתגיע איתו לפשרה.
(ולכל אלו שחוששים מפניה לערכאות, הם לא פנו לשום בית משפט. הם בסך הכל איימו עליה שיפנו)

• הוסף לסימניות
מסקנה, הסחורה היום היא זבל.

• הוסף לסימניות
היה לי את אותו דבר עם זרה ולשמחתי החליפו לי מיד בלי בעיות .בדרך כלל הם אמינים מאוד במקרה זה לא יודעת מה להגיד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה