עזרה זארה ו משלוחים ו חוסר תגובה

• הוסף לסימניות
מה יהיה קניתי לפני כחודש
ב350 ש״ח בזארה הום
פריט מסוים

הבטיחו בין 3-6 ימים הגעה של המשלוח
לבינתיים חלף לו חודש

ניסיתי הכלללללל
צאט באתר (קופץ מידי פעם הודעה רובוטית)
טלפון (אפילו לא מחייג)
שליחת הודעה בטפס התקשרות (אין מענה כמובן)

אני רוצה לבטל את ההזמנה
מישהו יכול לתת פה עיצה איך אפשר לתפוס אותם??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הזמנתי בזארה בגדים לפני יותר מחודש ולא מגיע. שלחתי מיילים בדרישה לזיכוי וענו לי שעלי לחכות רק עד שהפריטים יגיעו ואז לסרב לקבל.
דרך אגב יש עליהם עכשיו מלא תלונות על חוסר שירות

• הוסף לסימניות
תבטלי בבנק, תצהירי שלא קיבלת את המוצר, ושהם יחפשו אותך

• הוסף לסימניות
מוזר מאוד העיכובים האלה.

לי יש 2 פריטים שלאחר כביסה אחת השתנה הצבע,
אמרו לי בצא'ט לחכות כשהסניפים יפתחו ואז לגשת לאחראי שיחליט מה לעשות :(

סווטשרים שעלו כל אחד מעל 100 ש"ח,
נראה לי יעבור כל העונה והקניונים לא יפתחו....
באסה...

• הוסף לסימניות
מוזר מאוד העיכובים האלה.

לי יש 2 פריטים שלאחר כביסה אחת השתנה הצבע,
אמרו לי בצא'ט לחכות כשהסניפים יפתחו ואז לגשת לאחראי שיחליט מה לעשות :(

סווטשרים שעלו כל אחד מעל 100 ש"ח,
נראה לי יעבור כל העונה והקניונים לא יפתחו....
באסה...
הקניונים פתוחה

נכון למוצ"ש-זארה במלחה היה פתוח

• הוסף לסימניות
אולי מישהו ידע לעזור לי. הזמנתי משלוח ופיצלו לי אותו ל2, אחד כבר הגיע לפני שבוע וחצי, והשני עוד לא מגיע. בינתיים אני רוצה להחזיר את מה שהגיע כבר, אבל מפחדת להזמין שליח להחזרה לפני שכל ההזמנה אצלי- כי מה יקרה אם ארצה להחזיר גם משהו מהחלק השני שעוד לא הגיע?

השאלה היא האם הם סופרים את הימים שעוד אפשר להחזיר ממתי ש*כל* החבילה אצלי, או שאם עברו שבועיים ממתי שהפריט נמצא אצלי אני כבר לא אוכל להחזיר אותו?

• הוסף לסימניות
@אסתי H
את יודעת אם אני צריכה לבטל דרך הבנק / חברת האשראי
מה הפרצדורה בזה?

מתקשרת לסניף ומבקשת לבטל את העיסקה? פשוט ככה?

• הוסף לסימניות
בשירות לקוחות באתר לא בסניף. בדרך כלל הסניפים לא קשורים לאונליין.
יש להם צאט באתר שהם עונים לך שם על כל השאלות.
אבל רק שתדעו זה לא רק הם.
כל המשלוחים של החנויות מתעכבים!!!!!!!!
גם אני נפלתי עם זה.

• הוסף לסימניות
גם אני עם אותו סיפור :( (זארה רגיל. לא זארה הום)
עיכוב של שלושה שבועות מהתאריך האחרון שהם נתנו.. ושירות על הפנים.
יש מה לעשות עם זה?

1. זה חוקי שהם מעכבים משלוח כ"כ הרבה זמן? ואין מקום לפיצוי מבחינתם.
2. שאין מענה טלפוני (המתנתי שעה וחצי ב17:00 בול היתה 'תקלה טכנית' והשיחה נותקה)?
3. שאין פרסום של כתובת פניות הציבור שלהם בשום מקום?
4. בצ'אט ביקשתי מנהל (כי לא היו לה תשובות עבורי על האיחור, למעט מלומר לי שזה בדרך..) והפנו אותי לטלפון ולמייל... לא ידעתי אם לצחוק או לבכות

• הוסף לסימניות
לי יש משלוחים מעוכבים מה19 לחודש וכן 2 קרטונים להחזרה. ועדין לא באו לאסוף, ואין שום דרך לתקשר איתם.
מתסכל לחלוטין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה