מידע שימושי זארה

• הוסף לסימניות
מתי מתחיל מבצעים אמיתיים בזארה?
תכלס, הייתי השבוע וההנחות ממש לא רצינויות.

משהיא יודעת?

• הוסף לסימניות
בזארה אף פעם אין הנחות מידי רציניות.
אולי עוד חודש - הם מורידים את המחירים של השאריות

• הוסף לסימניות
נכון, בערך עוד חדש המחירים ממש ממש יורדים.
אבל אז קונים ממה שיש, בלי להתפנק.
לדוג' מחירי הנעליים ירדו ל-60 ש"ח.

• הוסף לסימניות
היום הייתי שם היה סייל אבל לא היה מטר רבוע בלי אנשים, והמחירים לא ממש ירדו...

• הוסף לסימניות
שכן שלנו קנה חליפה בזארה גברים ב50% הנחה היום
ב500 במקום 1000 ומשהו..

• הוסף לסימניות
חברה שלי קנתה בסייל חצאית ב-120 וסריג באזור 100 ש"ח
בשביל ZARA זה נקרא זול...

אני הייתי היום במחלקה של הילדים
יש חולצות מכופתרות במבצע ב-40 ש"ח
ועוד הנחות כאלו שזה יוצא בערך חצי מחיר
אבל רוב הדברים אין הרבה מידות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישי יודעת מהי מידת האורך באתר של זארה- אם כתוב לי 128 CM לשמלה לילדה מידה 8 - משו לא הגיוני בהתאם למידה (אורך שמלה רגילה שלה בערך זה 70-80)
יש מצב שזה כפול מהאורך הכתוב?
1683239975930.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה