זאת חנוכת....

• הוסף לסימניות
תמונה ללא מילים...

קבצים מצורפים

• Render_1.jpg
    2.7 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
למי שרוצה לראות בגודל יותר קטן (כמוני:))

קבצים מצורפים

• Render_1_2.jpg
    KB 416.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נראה שמאחורי החלונות, בתוך המבנה יש גם שיחים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1141060:
תודה על הערה, גם אני חשבתי כך בתחילה.
אבל, בדקתי את זה וזה השתקפות של העצים ממול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;1141063:
תודה על הערה, גם אני חשבתי כך בתחילה.
אבל, בדקתי את זה וזה השתקפות של העצים ממול.

אז כנראה ההשתקפות מידי חזקה...
אבל בכללי, יפה!

• הוסף לסימניות
תשנה את הצבע של העץ בדלת הראשית, משהו יותר חום או וונגה לטעמי, וגם תסדר את הטקסטורה שלה. ואם אתה יכול, תעבוד קצת על הגוון של האבן שתהיה יותר טבעית.
תוריד מעט השתקפות מהחלונות, כי זה נראה חלונות כאלו עם ציפוי.
הקומפוזיציה יפה, רק שחסר מעט בשר למטה.

מקווה שעזרתי, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1141060:
בדקתי שוב, ויש צדק בדבריך, כמו-כן הורדתי את רמת ההשתקפות.

GolanArt לא הבנתי איזה בשר צריך להיות למטה, אני חושב ששמתי די ויותר, לענ"ד הקומפוזציה צריכה להיות מעניינת, אך לא מעמיסה על הצופה.

מצורפת תמונה לאחר מקצה שיפורים.
תודה לכל המעירים, אשמח לשמוע עוד הערות.

קבצים מצורפים

• Render_1_3.jpg
    2.7 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד.

לאחר עיבוד קצר בפוטושופ זאת התוצאה, צריך לקחת כל רנדר ולהחזיר לו את הקונטרס וצריך לדעת איך לעשות זאת.

קבצים מצורפים

• Render_1 מעובד.jpg
    KB 750.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;1141091:
בדקתי שוב, ויש צדק בדבריך, כמו-כן הורדתי את רמת ההשתקפות.

GolanArt לא הבנתי איזה בשר צריך להיות למטה, אני חושב ששמתי די ויותר, לענ"ד הקומפוזציה צריכה להיות מעניינת, אך לא מעמיסה על הצופה.

מצורפת תמונה לאחר מקצה שיפורים.
תודה לכל המעירים, אשמח לשמוע עוד הערות.

צריכים עוד איזה ס"מ לפחות מהקצה התחתון של הגדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1141093:
יפה מאוד.

לאחר עיבוד קצר בפוטושופ זאת התוצאה, צריך לקחת כל רנדר ולהחזיר לו את הקונטרס וצריך לדעת איך לעשות זאת.
תודה על הערה.
עשיתי זאת, אך לטעמי, לא רציתי להגיע לתמונה שהעלתה, מכיון שאני חושב שהיא רוויה מידי, ומאבדת מהמציאות, אינך חושב כך?
לגבי הערה שצריך לעשות קונטרסט לכל תמונה... למה?
לא מספיק לעשות שכבה אחת ובה קונטרסט להכל.
אכן אם חלק מסוים צריך יותר קונטרסט עושים זאת במסכה, וכך באמת עשיתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1141093:
יפה מאוד.

קצת מוגזם. הייתי מוסיף מעט קונטרסט מקומי. (אפשר ב UNSHARPMUSK)

• הוסף לסימניות
מנסיון של הרבה הדמיות זאת המסקנה שלי, מי שרוצה להתווכח שיבוא אלי ויעבור תמונה תמונה לראות אם אני צודק, אם אח"כ הוא ישאר במסקנה שלא כך צריך לעשות שיבושם לו, העיבוד פשוט עושה את ההדמיה למרות שיש רוויה, את הרוויה אפשר קצת להוריד, אתם צריכים לחשוב לקוח בראש ולא תלתיסט בראש, צריך לגרום להדמיה להראות "ואהו".

• הוסף לסימניות
חברים לא לשכוח, שתמונה בחוץ גורמת לכל הטקסטורות (אני מתכוון למציאות), לגוון בהיר יותר, לא רווי.
לכן שחקתי עם הקונטרסט ועם הרוויה באופן שהגיע לרמה ריאלסטית, כמה שניתן, אך לעלות יותר מידי את הרויה, או לגרום ליותר מידי קונטרסט (ניסיתי את זה), מאבד מהמציאות.

• הוסף לסימניות
אני לא שוכח כלום והדבר הראשון שאני לא שוכח זה את הלקוח, כשהתמונה חיוורת זה בעייתי, יש לי שיטה לעשות קונטרסט והשיטה הזו טובה כמעט לכל התמונות, (אני לא עושה את זה בברייטנס קונטרסט).

הורדתי קצת רוויה, צריך את הרנדר המקורי בשביל להגיע לעיבוד מקסימלי, זה המקסימום שאני יכול להגיע עם תמונה לאחר עיבוד כלשהו שנערך לרנדר.

קבצים מצורפים

• Render_1 מעובד.jpg
    KB 721.1 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
תודה על הערות, החכמת אותי.
תזכה למצוות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1141114:
אני לא שוכח כלום והדבר הראשון שאני לא שוכח זה את הלקוח, כשהתמונה חיוורת זה בעייתי, יש לי שיטה לעשות קונטרסט והשיטה הזו טובה כמעט לכל התמונות, (אני לא עושה את זה בברייטנס קונטרסט).

הורדתי קצת רוויה, צריך את הרנדר המקורי בשביל להגיע לעיבוד מקסימלי, זה המקסימום שאני יכול להגיע עם תמונה לאחר עיבוד כלשהו שנערך לרנדר.
ברשותך משהו קטן נוסף :)

קבצים מצורפים

• Render_1 מעובד.jpg
    KB 812.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
בקשר להדמיה יש לי תחושה שהשתמשת בdirt כדי ללכלך את הקצוות של האובייקטים, תסתכל רגע על ההיכל, החלק שבולט בבניין אני חושב שעשית לו אוספט גבוה מידי ולכן הוא נראה קצת מעוגל עכשיו באזור הבסיס.

בנוסף הייתי משנה את זוית הטקסטורה של החלונות והדלתות יתכן מאוד שגם הייתי מקטין אותה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1141208:
בקשר להדמיה יש לי תחושה שהשתמשת בdirt כדי ללכלך את הקצוות של האובייקטים, תסתכל רגע על ההיכל, החלק שבולט בבניין אני חושב שעשית לו אוספט גבוה מידי ולכן הוא נראה קצת מעוגל עכשיו באזור הבסיס.

בנוסף הייתי משנה את זוית הטקסטורה של החלונות והדלתות יתכן מאוד שגם הייתי מקטין אותה.
א. אם אתה מתכוון ל - AO הוספתי, אך לא לכלוך אחר.
ב. למה אתה מתכוון "אוספט", ואכן הוא מעוגל.
ג. לגבי זויות הטקסטורה בחלונות ובדלתות, אני חושב שאתה צודק.
ד. התמונה שהעלת נראת אותו דבר אבל חורפית, אבדת מהצבע הירקרק ומהשמים התכולים. וגם הוספת את אפקט הוויניט.
תשווה בין התמונה שהעלת לתמונה שבתיק העבודות (הלינק בחתימה).
נא תקן אותי אם אני טועה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;1141235:
א. אם אתה מתכוון ל - AO הוספתי, אך לא לכלוך אחר.
ב. למה אתה מתכוון "אוספט", ואכן הוא מעוגל.
ג. לגבי זויות הטקסטורה בחלונות ובדלתות, אני חושב שאתה צודק.
ד. התמונה שהעלת נראת אותו דבר אבל חורפית, אבדת מהצבע הירקרק ומהשמים התכולים. וגם הוספת את אפקט הוויניט.
תשווה בין התמונה שהעלת לתמונה שבתיק העבודות (הלינק בחתימה).
נא תקן אותי אם אני טועה.
אם הוא מעוגל יותר אז האופסט בסדר גמור, מצד שני אני מסתכל למעלה כדי לראות את העיגול והוא איננו, בקיצור יש שם משהו שמוזר טיפונת בעין, אם לא הצלחתי להסביר למה אני מתכוון כנראה שרק אני רואה את זה ואז אתה יכול להיות רגוע לחלוטין :).

מה ששמתי זה "וויניאט" של שניה וחצי, אפקט מוכר בPP, כדאי לך לעשות סיבוב ברשת לראות PP של קולגות למקצוע, יש המון מה ללמוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה