עזרה זבובונים במטבח

• הוסף לסימניות
תנסי לפזר כמה חצאי לימונים על השיש ועליהם תתקעי תבלין ציפורן

• הוסף לסימניות
ניקיון יסודי, לשטוף את השיש עם פנטסטיק, אוורור טוב במטבח, התקנת רשתות לשפוך לתוך הכיורים 00 של אסלות ולחכות קצת, אחר שך לשטוף יסודי, להקפיד שלא יהיו פירות, ירקות, עוף ובשר מחוץ למקרר.

• הוסף לסימניות
1727433399950.png

קניתי ועדין לא ניסיתי.
אם את בב"ב אוכל לתת לך אחד לנסות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה- הזבובנים המשולשים האלה, הקרציות שנדבקים לכל מקום, שיש אותם גם באמבטיה והם לא מתים בזרם מים (מקווה שתארתי אותם מספיק בשביל שתבינו במה מדובר)- מאיפה הם באים? לאחרונה יש לי כאלה גם במטבח וזה פשוט משגע!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה- הזבובנים המשולשים האלה, הקרציות שנדבקים לכל מקום, שיש אותם גם באמבטיה והם לא מתים בזרם מים (מקווה שתארתי אותם מספיק בשביל שתבינו במה מדובר)- מאיפה הם באים? לאחרונה יש לי כאלה גם במטבח וזה פשוט משגע!
הם נמצאים במקומות עם לחות, יכול להיות שייבוש של מים עומדים יעזור
וקוראים להם ''יתושי עש'' או משהו כזה

• הוסף לסימניות
רק ספריי אנטפליי בסוף עוזר

• הוסף לסימניות
אני גרה באזור שיכון ה בבני ברק אזור זוועה שיש בו מלא זבובונים, ראיתי שהכי יעיל להשקיע בקוטל יתושים אומנם ריח שרוף כמעט על בסיס קבוע אבל עושה את העבודה.
לי אישית יש במטבח ובסלון את הענק באמבטיה אחד ובחלונות רשת ממגר את הרוב ברמה של מעל 95%

• הוסף לסימניות
ראיתי במרווה לצמא, מישהי כתבה שקנתה למטבח צמח טורף
והוא אוכל את הזבובונים
מאז רוצה לקנות בעצמי, עוד לא הלכתי לחפש

אגב, לדעתי כדאי לשים גבוה כי זה עלול לעקצץ בני אדם שיגעו בצמח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה