זבובונים הצילו!!!

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מאיפה הם צצים, אבל בחודש האחרון כל המטבח והחדר שירות שלידו מלאים בזבובונים פצפונים ומטרידים, הם מתמקמים בעיקר על התקרה, אבל גם על הכיורים והארונות והם מהוים מטרד לא קל, שלא תטעו, אשתי היא באלבוסטע אמיתית וזה לא נובע מחוסר נקיות ח"ו, אם מישהו יודע להצביע על מקור הבעיה או על איזשהוא פתרון אשמח מאוד, ואולי יהיו עוד שישמחו.

• הוסף לסימניות
ניסית לשים חומץ וכל הבאבעס'דיגע תורות?

• הוסף לסימניות
להעביר סמרטוט עם אקונומיקה בתדירות גבוהה. מנסיון

• הוסף לסימניות
גם באלעבוסטע אמיתית יכולה 'לאבד' תפוח אדמה קטן מאחורי משהו...
ייתכן שיש דבר מה רקוב במטבח, (גם אם אין ריח מסגיר)
כדאי לעשות חיפוש מאד יסודי.

• הוסף לסימניות
זוהי בעיה חורפית, הם אוהבים להגיע אל תה.
יש בתים שמכינים בכוס תרכיז של תה, או שמשאירים בטעות שקית רטובה של תה, ואז הם באים בהמוניהם.
אצל ההורים שלי היה את זה כל שנה, עד שעלו ממה הם מגיעים.
אם אתם מכינים תה לפני שבת וכו', צריך לכסות את זה טוב.

• הוסף לסימניות
מדביר שהזמנתי (לא בשביל הזבובונים אמנם) ראה אותם ואמר שקשה מאד להיפטר מהם, כי כבר יש כמה דורות...
אבל ההדברה הרגילה עזרה גם לזה, ומאז כל פעם שאנו רואים אחד - צדים אותו מיד, שלא יתפתח.
יש לנו בבית ילד אחד צלף במיוחד שמניח מעליהם כוס ח"פ עם מרוססת מבפנים לשניה של K300, והם מתים מיד....
כשהיה לי הרבה - הייתי מתקרבת בזהירות עם שואב אבק - ללא הפיה הצרה - והכמות ירדה מאד.

• הוסף לסימניות
אצלינו היה צמח של אבוקדו "חולה".
משום מה חשבנו שהמסכן זקוק לשמש, העברנו אותו לסלון ופתאום כל התפרחת עברה דירה ג"כ.
כמובן שהאבוקדו המסכן הוצא מהבית, בנתיים אנחנו לא מחפשים דיירים נוספים.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה מניסיון על חומץ!!! לשים גם בחלון בכוס כך הם לא יכנסו בכלל. (על אף הריח :) )

• הוסף לסימניות
הזבובונים הללו אוהבים מאוד פירות וירקות ולאו דווקא רקובים!!
ובגללם הכל עבר אצלי למקרר, או לקופסאות סגורות, רק לאחר שהשמדנו אותם אחד אחד, במרדף של שעות . (אפילו ימים) הם נעלמו.
אני לא יודעת לגבי אקונומיקה, גמרתי גלונים וזה לא הזיז להם ,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה