עזרה זבובונים מטרידים במטבח,הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני קניתי אנטי פליי בטמבור ברח' רשי 3 בבני ברק,כמדומני ב30 שקל ,
ובמטבח מוסדי שהיו בו מאות זבובונים! ולא נשאר זכר,
מומלץ מאד!

• הוסף לסימניות
אני קניתי אנטי פליי בטמבור ברח' רשי 3 בבני ברק,כמדומני ב30 שקל ,
ובמטבח מוסדי שהיו בו מאות זבובונים! ולא נשאר זכר,
מומלץ מאד!

תוכלו לתת בבקשה הנחיות מדויקות היכן לרסס

• הוסף לסימניות
אצלנו יש נמלים עפות כאלו (איך קוראים להם??)
די גדולות
לא נראה שהם מחפשים אוכל, פשוט מגיעים משומקום ומשכים אליהם ים נמלים קטנים.
נשמח מאוד לשמוע על פתרון גם להם. תודה!

• הוסף לסימניות
אצלנו יש נמלים עפות כאלו (איך קוראים להם??)
די גדולות
לא נראה שהם מחפשים אוכל, פשוט מגיעים משומקום ומשכים אליהם ים נמלים קטנים.
נשמח מאוד לשמוע על פתרון גם להם. תודה!
גם אצלי אותו דבר, רק באמבטיה ולא במטבח.
כל בוקר אני קמה למלחמת עולם באמבטיה בין הנמלים הקטנות למעופפות. סיוט.
שוטפת את האמבטיה עם מים רותחים, גם את כל הבקבוקים של השמפו וכו', שאותם הם הכי אוהבים, מטאטאה את כולם לתוך כף האשפה ושוטפת אותה, וחוזר חלילה ביום הבא. לדעתי הם נכנסים מהחלון במהלך הלילה, אולי בגלל האור שיש באמבטיה, אבל גם לילה שאני מכבה אותו הם באים.
מה שכן ראיתי זה שכשאין באמבטיה מגבת זהתקלחו איתה וכשאני תולה את השטיח שעל הרצפה שבד"כ לח אחרי המקלחות של הלילה, מגיעים רק כמה בודדים.
לנמלים הקטנות קניתי את המזרק עם החומר וזה לא עוזר בכלל!

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לרסס במטבח? על כל הארונות על כל הקירות? על כל השיש? איך אני אצליח לרסס על הכל? או שמספיק לרסס באויר?? עד עכשיו גם אני שאבתי אותם בשואב אבק...:eek:
כתוב על התרסיס לא לרסס באוויר , רק על הארונות .

ואם רוצים לדעת איפה לא רוסס, פשוט מסתכלים איפה הם כן מתנחלים .

הכי מלחיץ לראות את כל הנקודות , הביצים שלהם , על כל אחד מעופף, תוך מינימום זמן נהיית להקה .

• הוסף לסימניות
להפעיל את האור הכחול נגד חרקים מעופפים לכמה ימים רצוף, וכמובן לשים רשתות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה