- הוסף לסימניות
יש הצטברות לכלוך בקצוות של השיש ליד המסגרת שלו וזה מרקיב. גם שם כדאי לרסס
רק אנטי פליימקפיצה--
באו מים עד נפש!!!
יש לי מלא מלא זבובונים באזור המטבח - סלון
ואני בדירה חדשה ,
הזבובנים בעיקר נצמדים לתקרה , למנורות וכמובן אם יש אוכל על השיש - גם שם...
בנוסף, הצנרת שמתחת לכיור ככל הנראה לא הותקנה בצורה הכי מקצועית ומדי פעם עולה מהארון ריח מזעזע של ביוב
יכול להיות שיש קשר בין השניים?
מי שנתקל אשמח ממש דחוף לעזרה!
רשתות בחלונותדחוף דחוף!!!!!
דרוש עצה מועילה איך מעיפים את כל הזבובנים שיש לי בבית!!!! [הם מגיעים למטבח ומסתובבים בכל הבית-המטבח נקי ושטוף כולו באקונומיקה]
אני ראיתי שזה תקופה.מקפיצה--
באו מים עד נפש!!!
יש לי מלא מלא זבובונים באזור המטבח - סלון
ואני בדירה חדשה ,
הזבובנים בעיקר נצמדים לתקרה , למנורות וכמובן אם יש אוכל על השיש - גם שם...
בנוסף, הצנרת שמתחת לכיור ככל הנראה לא הותקנה בצורה הכי מקצועית ומדי פעם עולה מהארון ריח מזעזע של ביוב
יכול להיות שיש קשר בין השניים?
מי שנתקל אשמח ממש דחוף לעזרה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //