עזרה זבובונים מתועבים - עזרה דחופה

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את סוג הזבובונים האלו
התקיפו את ביתי עשרות
קטנים בינונים גדולים
מטורף
כאילו הם נוצרים פה!!!!!!!!

מה עושים???

תודה מראש
IMG_20250612_214801_543.jpg

• הוסף לסימניות
גם לי היו עשרות רבות כאלו או בדומה במוצ"ש האחרון בחדר שירות, אין לי מושג באמת מהיכן הם צצו. כנראה נוצרים מהחום. הרגתי אותם ובנתיים לא ראיתי מהם עוד.

• הוסף לסימניות
אאל"ט היו פעם בבית הוריי עשרות שיצאו מתוך משקוף עץ, שממש נאכל מבפנים.
תנסו להתחקות אחרי המקור.
(אולי טופ ג'ל יעזור?!)

• הוסף לסימניות
לפני שנים היה לי גם כזה דבר.
פתאום הקיר בחדר ילדים התמלא בעשרות כאלו.
בסוף הם נעלמו. לא זוכרת שעשיתי משהו מיוחד.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע אם זה עובד על הזבוב הזה, אבל על זבובים רגילים - תדליקו מזגן על פחות מ22 מעלות, זה מקשה עליהם את המעוף ומתעופפים החוצה

• הוסף לסימניות
לי היה את זה בסלון שנה אחת, התקשרתי לחברת הדברה גדולה ותיארתי להם את מה שאני רואה, הם אמרו שזה נקרא ריקוד ההזדווגות של הזבובים וזה יעלם מעצמו, אין צורך ההדברה מיוחדת

• הוסף לסימניות
לי היה את זה בסלון שנה אחת, התקשרתי לחברת הדברה גדולה ותיארתי להם את מה שאני רואה, הם אמרו שזה נקרא ריקוד ההזדווגות של הזבובים וזה יעלם מעצמו, אין צורך ההדברה מיוחדת
וזה בסדר להשאיר אותם ככה בבית? שמעתי פעם שיש בעיה לראות אותם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה