התייעצות זבובונים קטנים במטבח מה עושים?

• הוסף לסימניות
איך ניתן לגרש את היבחושים האלה שמרחפים, אחת ולתמיד?

• הוסף לסימניות
ניסיתי לשים עלי דפנה וגם צפורן כמו שהמליצו הרבה לא עזר תנסו להרחיק דברי אוכל שלא מכוסים.

• הוסף לסימניות
תנסו לחפש מקור של מים בבית או מתחת לביניין ובסביבה בדר''כ זה בגלל לחות ומים או בריכות בחצר.

• הוסף לסימניות
לא יודעת ,אני יודעת שהם באים ללחות .

• הוסף לסימניות
גם אני משתגעת.
ציפורן ואלכוהול לא ממש עזר
אני מרססת אותם עם ספרי חלונות
עובד

• הוסף לסימניות
יש מכשיר שמחסל אותם.שמוכרים בחנויות חשמל.ולמי שלא נגעל לחסל ידני.

• הוסף לסימניות
גם אני סובלת מהם ממש, במטבח ולאחרונה גם באמבטיה (כך שזה לא קשור דוקא לאוכל..).
ניסיתי שקית מים סגורה - זה לא ממגר אותם אלא מרדים, הם כאילו נחים יותר בכל מיני חורים, אבל עדיין קיימים.
כנ"ל ספריי חלונות - מפיל אותם לרצפה, אבל לא הורג.
אנטי פליי שהומלץ פה מרחיק אותם לחלוטין?

• הוסף לסימניות
אני קניתי בטמבור מדבקות צהובות (שכתוב שמיועדות לחממות) ושמתי בכמה מקומות במטבח,
והם נדבקים... פשוט וזול.
אפשר גם לשים כוס עם חומץ על השיש וזה מרחיק אותם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לנקות את השיש עם מגבונים צהובים של סנו
לשטוף רצפה עם החומר שדוחה תיקנים-- שכחתי את שמו.. בקבוק ירוק פיסטוק..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה