התייעצות זבובונים קטנים במטבח מה עושים?

• הוסף לסימניות
חשבתי שרק אצלי יש זבובונים... הם מגיעים גם שהמטבח קטלוגי...
שואב אבק עלה בראשי גם, אך אין לי, אנסה כוס עם חומץ.

• הוסף לסימניות
אני קניתי ספריי בשם אנטי פליי (בטמבור) מרססים במטבח נקי (בלילה) בתוך הכיור, הזבובים פשוט נעלמים!
מצטרפת להמלצה, פשוט פלא,
קיבלתי מחמותי, הבאתי כבר גם לשכנים,
עוזר לכולם, וגם לאורך זמן

• הוסף לסימניות
אני קניתי ספריי בשם אנטי פליי (בטמבור) מרססים במטבח נקי (בלילה) בתוך הכיור, הזבובים פשוט נעלמים!
הבעיה היחידה עם הספריי הזה היא שבכל מקום שמגיע אפילו מעט מההתזה הופך להיות דביק במיוחד..
כך שהרצפה הארונות מטבח ואפילו התקרה - הכל הופך להיות דביק...

• הוסף לסימניות
הבעיה היחידה עם הספריי הזה היא שבכל מקום שמגיע אפילו מעט מההתזה הופך להיות דביק במיוחד..
כך שהרצפה הארונות מטבח ואפילו התקרה - הכל הופך להיות דביק...
אז פעם אחת מעבירים ניגוב.... לא שווה את זה?

• הוסף לסימניות
מה פתאום!
מה לא תנקי את המטבח עכשיו חודש??
ריססתי בלילה, והלכתי לישון.
בבוקר- ניגבתי את השיש.
וזהו!

• הוסף לסימניות
נראה לי שמספר האשכולות בנושא מתחיל להתחרות במספר הזבובונים...

• הוסף לסימניות
לפני החומרים, חשוב לנקות את הסיפונים של הכיורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה