זבובונים

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע מה עושים כשיש הרבה זבובונים קטנים
בעיקר באיזור המטבח? ממה זה מגיע?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה מגיע לפעמים ממזון ישן בארון
או מירקות מחוץ למקרר

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה מגיע כשנשאר אוכל על השולחן, או כלים לא שטופים.

• הוסף לסימניות
זה מגיע מהחור של הכיור..
כך אמר לי מדביר,
קשה להתמודד איתם, אפשר לנסות לרסס לתוך החור מידי יום, אולי זה יעזור בסוף...

• הוסף לסימניות
מפרות קיץ

• הוסף לסימניות
זה קורה כשיש משהו רקוב.
מהפח, מפירות או ירקות שבחוץ
וגם מהכיור- אחרי שטיפה של אקונומיקה הם נעלמים.

• הוסף לסימניות
זה סיוט!!!

נכתב ע"י תאוצה;1039204:
האם מישהו יודע מה עושים כשיש הרבה זבובונים קטנים
בעיקר באיזור המטבח? ממה זה מגיע?
תודה רבה

יש המון דעות ורעיונות למה הם מגיעים..
אבל יש כמה עצות..אחת היא לשים שקיות עם מים יותר נכון לתלות...או פשוט לקנות את המנורות הכחולות האלה כמו במאפיות..שמחסלות אותם...
בתקווה שהם יחסלו את עצמם;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shaniart;1039263:
זה מגיע מהחור של הכיור..
כך אמר לי מדביר,
קשה להתמודד איתם, אפשר לנסות לרסס לתוך החור מידי יום, אולי זה יעזור בסוף...

לדעתי זה נכון.
לי הם מתאספים באמבטיה מאחורי הוילון... הם יוצאים מחור הניקוז ונהנים להשאר ליד הלחות..

אקנומיקה / ספרי נגד ג'וקים / מנורה כחולה...
לא עזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה