זברה מפוספסת....

• הוסף לסימניות
בלי ציוד מתאים. אבל נ ו ר א רציתי לצלם אותן.
לחוות דעתכם- הזברה המפוספסת...

קבצים מצורפים

• זברה מפוספסת....jpg
    1 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
איזה פילטר שמת למצלמה שהתמונה יצאה כך? ;)
לפחות הילד שלי יודע שזה זברה

• הוסף לסימניות
שום פילטר
צולמה ממרחק רב וב- S90
לפחות הילד שלך ידע שזאת זברה.
נא להודות שהפוזה מצוינת!

• הוסף לסימניות
התמונה מחודדת קשות? או מה בדיוק?

למרות (ובגלל..) הקומפוזיציה הטובה למדי, זו לא תמונה להתגאות בה.. תמונה בהחלט מפוספסת.

חבל שאין Esif
אולי תעלי את התמונה המקורית?

• הוסף לסימניות
חברה, תדגישו את הדברים הטובים, והם ישנם! התמונה מעניינת, הקומפוזיציה מצויינת.

• הוסף לסימניות
פוזה וקומפוזיציה מענינת,

נראה שעבר קרופ רציני+חוסר איכות מלכתחילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;445681:
חברה, תדגישו את הדברים הטובים, והם ישנם! התמונה מעניינת, הקומפוזיציה מצויינת.

ובנוסף לכך גם להדגיש שמדובר בפורום צילום מקצועי
וככזה התמונה לא ברמה של להעלות לפורום .
ולו בגלל הרמה הטכנית הירודה .

בתקווה להבנה .

• הוסף לסימניות
היה ברור לי ולכולם שאיכות התמונה - גרועה. ואין ע"כ שום ויכוח. ( זברה מפוספסת למי שלא הבין )
התמונה העלתה בגלל הענין שבה כמו גם לתת חומר למחשבה , להצטייד נכון ואת אותה תמונה להגיש ברמה גבוהה.
אך, אם בכל זאת, לדברי shmil . לא מקובל להעלות תמונה מסוג זה- ולו גם כדי ללמוד משהו אז לא.
אין לי בעיה עם זה.

• הוסף לסימניות
בהתעלם מהאיכות
תמונה מדהימה! תפסת תנוחה מעניינת! קומפוזיציה חלקה
ואהבתייי את הצבע

• הוסף לסימניות
תודה. לא הכברת במילים אך הבעת יפה את שאני חשבתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה