כללי זהוי פונט

• הוסף לסימניות
איזה פונט זה??

קבצים מצורפים

• font.jpg
    KB 4.5 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
ספייסר

של פונטביט (פלאפון משתמשת איתו)

• הוסף לסימניות
פלפון משתמשת בפונט שעוצב במיוחד עבורם נראה לי ע"י שמואל סלע בכבודו ובכעצמו.
הם השקיעו בזה סכום עתק, אז קצת כבוד!
נכון, הוא מאד דומה לספייסר שבא אחריו לאויר העולם

• הוסף לסימניות
למה אתה מדבר ככה?
בפונטביט עשו פעם זה Flash של כל החברות שמשתמשים עם הגופן שלהם, וביניהם היה גם פלאפון.

• הוסף לסימניות
האמת, אני מפחד לריב עם נקי כפיים, בדר"כ הוא צודק :)
כנראה שפונביט שינה משהו קטן בגופן שיצא אח"כ לשוק, כדי שבכל זאת זה לא יהי' בדיוק אותו דבר.

• הוסף לסימניות
אבדוק את הענין, אבל אני בטוח שקראתי פעם מאמר בענין וכך היה כתוב שם

• הוסף לסימניות
כשרכשתי פונטים, בפונטביט אמרו לי בפירוש שזה פונט של פלאפון. הם שיקרו? אם כן- והיה זה שכרו של נקי כפים.

• הוסף לסימניות
ונתנו! כרגיל לא טעיתי :)
הנה ציטוט ממאמר שמצאתי של מאיר סדן:

אתה חושב ש"אריקה סנס" הוא ה-פונט שלך?

"מבחינת פופולאריות, כן. זו גם אות שעליה ביססתי אותיות אחרות שעיצבתי, כמו האות של 'פלאפון' והאות שעיצבתי עבור 'בנק הפועלים'. בבנק הפועלים, למשל, לא אהבו את הנוקשות של 'אריקה', אז עיגלתי טיפה את הפינות, יישרתי כמה קווים, וגם הצרתי את הפונט בערך לתשעים אחוז. יש לי גם עיצובים לגירסה צרה יותר של "אריקה סנס", אבל זה עדיין לא גמור. אני, אגב, לא מצר אותיות באופן אוטומטי בתוכנות גרפיות. אם צריך, אני מחליף לפונט שעוצב להיות צר יותר."

לא משנה מה התוכן אבל תראה שזה לא ספייסר

• הוסף לסימניות
נס שהתחרטתי בזמן...:)

• הוסף לסימניות
זה לא מאיר סדן, זה מאיר סדן מראיין את יונטף.

יונטף עיצב את האותיות הקודמות של פלאפון, זה נקרא פלאפונט וכיום הוא גם מוכר את זה.
הספייסר זה פונט מאוחר יותר של פלאפון. בעקבות השינוי התדמיתי שלהם החליפו גם את הפונט, לספייסר, אבל בכל זאת שמרו על קוי דמיון לפונט של יונטף שעוצב במיוחד עבורם (בעיקר ה-פ העגולה)

ראו בקובץ המצורף

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 115.9 · צפיות: 17
  • 83769.jpg
    KB 187.9 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה