מידע שימושי זהו הג'ל הכי טוב לפיאות (מצורף תמונה), אולי מישהיא יודעת היכן ניתן להשיג בבני ברק? תודה!!כנראה שלבנים שלך אין שיער חלק קרשים...אני משתמשת בקרם של נטורל בבקבוק ירוק וזה מצוין,
האמת היא שבכל בוקר מחדש כשאני מסלסלת להם את הפאות ומורחת את הקרם אני שואלת את עצמי מה הבעל שם טוב היה אומר על זה ואם זה היה לרוחו ואין לי תשובה
אני חושבת שילד מסודר זה יהודי וטהור מאדהאמת היא שבכל בוקר מחדש כשאני מסלסלת להם את הפאות ומורחת את הקרם אני שואלת את עצמי מה הבעל שם טוב היה אומר על זה ואם זה היה לרוחו ואין לי תשובה
לבנים שלי יש שיער יותר בעייתי מקרשים, יש להם חלק ורך כמו מים.כנראה שלבנים שלך אין שיער חלק קרשים
למה לא לעשות להם סלסול?לבנים שלי יש שיער יותר בעייתי מקרשים, יש להם חלק ורך כמו מים.
אז אני חושבת לעצמי מה עשו אימהות בעירה לילדים כאלו ?
אולי השתמשו במיץ לימון? (מכירה מישהי שככה מסלסלת לבנים את הפאות. בעעע)
עשיתי פעמיים סלסול והבטחתי לעצמי ולילדים שיותר לא אתפתהלמה לא לעשות להם סלסול?
למה האינדיקציה צריכה להיות מה האמהות מהעיירה עשו? איך זה רלוונטי?
מה זה משנה איך בדיוק הן סלסלו את הפיאות?ילדים מהעירה הכוונה לילדים החסידיים האותנטים, אלו שגדלו בצל הבעש"ט או תלמידיו
מי אמר שהילדים בדורו הלכו עם פאות מסולסלות?מה הבעל שם טוב היה אומר על זה ואם זה היה לרוחו ואין לי תשובה
אם הפאות עדיין מסולסלות קצת, מותר לגמור לסלסל אותם ואין בזה בעיה של בונה.אם כבר, לראות ילדים שמסותבבים בשבת מסודרים בצורה 'שכנראה' סידרו אותם במים ואולי אולי גם בחומר בשבת זה לבכות. הפך כבוד השבת.
גם אני השתמשתי אתו כמה שנים לכמה ראשים...אני משתמשת בקרם של נטורל בבקבוק ירוק וזה מצוין,
האמת היא שבכל בוקר מחדש כשאני מסלסלת להם את הפאות ומורחת את הקרם אני שואלת את עצמי מה הבעל שם טוב היה אומר על זה ואם זה היה לרוחו ואין לי תשובה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: